Annoncørbetalt indhold

Brugbare gadgets - den perfekte julegave til ham

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Året går så småt på hæld, og nu nærmer julen sig endelig. Vi har glædet os i et helt år på at kunne spise æbleskiver, drikke gløgg, skrive julekort og bruge tid med de nærmeste. Men med al hyggen kommer også bekymringerne, som er en del af julen. For hvad skal man nu købe til dem, man giver gaver? Børn er heldigvis tit nemme at imponere, men det er sværere at købe gaver til voksne. Ofte ønsker de sig slet ikke noget, og så må man jo være kreativ. Herunder har vi samlet nogle gode bud på gaver, du kan give til gadget-manden i dit liv, som ikke kun er sjove, men også funktionelle.


Voksne mænd vil også gerne føle sig som spioner

Man bliver aldrig for gammel til at lege med sejt legetøj. Derfor bør du overveje trådløse dørtelefoner som en gave til ham, du holder af. Med en trådløs dørtelefon kan din mand nemlig sidde og følge med på et kamera, hvem der kommer ind og ud af jeres hus. I dag kan man få nogle super avancerede modeller, så den både kan vise video, tage billeder, fungere i samspil med en app og meget mere.


En dørtelefon er dog ikke kun et super sejt stykke elektronisk legetøj. Det er nemlig også virkelig praktisk at have i sin hverdag. Mange oplever at føle sig mere tryg, når de får en notifikation på telefonen, hver gang der er bevægelse foran deres hoveddør. Dette er den perfekte gave til både dig og ham. Ham fordi han får et nyt stykke legetøj, og dig fordi du bliver mere tryg i hverdagen.


En drone til den flyveglade eller fotografen

En anden perfekt julegave til din gadgetglade mand er en drone. Droner har været på markedet i en del tid nu, og der er blevet udviklet mange forskellige typer i lige så mange prisklasser. Derfor kan du sagtens finde en i et overkommeligt prisleje til en julegave. Droner kan bruges til mange ting. Nogle synes bare, de er sjove at flyve med, og andre bruger dem til at tage fantastiske panoramabilleder.


Det er ikke nær så praktisk en gave som dørtelefonen, men der er dog stadig nogle praktiske aspekter ved en drone. Hvis du giver ham en, der er god til at tage billeder, kan du få de mest fantastiske feriebilleder af landskaber og udsigter, som du aldrig ville kunne fange fra landjorden. Det er helt sikkert en kæmpe fordel ved at give en drone i gave.


Giv ham en 3D-printer

Ligesom med droner er 3D-printere blevet et mere og mere udbredt produkt på markedet. Det betyder igen også, at du kan få nogle versioner, som ikke koster så meget, som man måske skulle forvente af den slags maskine. En 3D-printer er super sjov at lege med, og man kan blive ved med at forbavse sig selv med de ting, man kan skabe med den. Hvis du giver ham en 3D printer af en vis størrelse, vil han kunne bruge den til at lave små brugbare ting til jeres hjem. Små bordskånere eller komponenter til maskineri. Det er da en praktisk fordel, der vil noget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.