Annoncørbetalt indhold

Brug en weekend på at være kreativ i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

kender du det at du sidder der hjemme og gerne vil aktiveres mere. Selvom der er mulighed for kulturelle og kreative aktiviteter i eksempelvis Horens og omegn, så er udvalget bare større i Danmarks hovedstad, København. København er en ægte kulturby, der emmer af smuk arkitektur, et utal af museer inden for kunst og endda værksteder, hvor du kan prøve kræfter med dine kreative evner. Denne artikel vil give dig inspiration til, hvordan du kan få nogle hyggelige og kreative dage i København


Lær at male

Vi har alle haft billedkunst i folkeskolen, hvor vi har afprøvet kunsten i at male. Hvis du husker positivt tilbage på de timer eller generelt bare har en interesse for at male, så kan du lære at male af dig selv eller andre i København. I The Fiddlerys værksted på Østerbro i København kan du finde ro til at male for dig selv og udfolde din kreativitet. Hvis du derimod har lyst til at lære nogle nye teknikker, står der dygtige kunsthåndværkere klar til at hjælpe dig med at male det, som du har i tankerne.


Afprøv keramikkens kunst 

Hvis du har mere lyst til at male på keramik end at male på lærred, så har du også mulighed for det i København. Det er på samme værksted ved The Fiddlery, som også tilbyder keramik kurser. Her får du lov til at forme en genstand i ler, få den brændt, male den efter dit ønske og få den glaseret. Det er en fed måde at udfordre sig selv, hvis du allerede er bekendt med at male på lærred, da håndværket virkelig sidder i hænderne ved udformning af keramik.


Få inspiration fra Københavns museer 

Inden at du begynder med at begive dig ud i at male eller lave keramik, kan du med fordel gå en tur i København og få inspiration til dine egne kreationer. Det kunne eksempelvis være en tur på Statens Museum for Kunst eller det populære Ny Carlsberg Glyptotek. København har også mange parker, gader og stræder, som kan inspirere til, hvad du har lyst til at male eller lave i keramik. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder kreativitet og kunst. Hvis du blot er på weekendtur i København, så kan du købe et daypass til The Fiddlery, som giver dig adgang til blandt andet malerværkstedet og keramikværkstedet. Her kan du udnytte faciliteterne og komme hjem med dit eget kunst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.