Annoncørbetalt indhold

Bøvler du med dårlig vandkvalitet i dit hjem?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den menneskelige krop består af omkring 60 procent vand, og en lang række processer i kroppen er derfor afhængig af, at vi drikker nok vand. Har man et godt helbred og et gennemsnitligt aktivitetsniveau, så er det nok at drikke cirka 1,5 liter vand. Man kan også drikke mere, men helst ikke mere end 3-4 liter. Vandet hjælper med at lede affaldsstoffer ud af kroppen, og så bruger man det også til at regulere kropstemperaturen. Det kan dog være svært at få drukket nok vand - især hvis kvaliteten af postevandet i ens vandhaner er dårlig. Hvis det er tilfældet for dig, så bør du overveje et vandfilter, som for eksempel Grohe blue filter. På den måde er du sikret, at dit drikkevand smager godt samtidig med, at vigtige salte og mineraler bliver bevaret.


Hvordan fungerer et vandfilter?

Der findes flere forskellige typer af vandfiltre. De helt simple findes i form af kander med indbygget filter, hvor du hælder vand fra vandhanen gennem filteret og ned i kanden. Her er du dog begrænset af størrelsen på kanden, og skal hele tiden sørge for at have den fyldt. De mere avancerede filtre integreres i din vandhane så alt vand, der kommer ud af din vandhane, allerede er renset. På den måde kan du for eksempel også bruge det filtrerede vand til at vaske op i uden, at du risikerer kalkpletter og træls lugt, når du stiller tingene til tørring.


Hvad der faktisk kan findes i dit drikkevand

Der findes en række forskellige mineraler og salte i dit drikkevand, der som udgangspunkt er sunde og nødvendige for dig at indtage, men der kan også findes forurening i form af tungmetaller, klorin og rester af sprøjtemidler. Selvom rensningsanlæggene i Danmark renser vandet så godt, at du trygt kan drikke det, så er de ikke i stand til at finfiltrere vandet. Derfor vil der stadig kunne findes små mængder af forurening i dit vand.


Et vandfilter til alle behov

Så hvis du også er træt af bismagen fra gamle vandrør, hvide kalkpletter på dine nyvaskede glas eller bare gerne vil undgå det snavs og andre kemikalier, som rensningsanlæggene ikke er i stand til at fjerne, så bør du overveje at investere i et vandfilter. De findes i forskellige størrelser og med forskellige funktionsniveauer, så du har mulighed for at investere i det helt rigtige til dine behov, hvad enten du har en lille, mellem eller stor husstand.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.