Annoncørbetalt indhold

Bliv en succesfuld webshop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Det kan være, at din virksomheds online shop har færre kunder, end I drømmer om, som måske kan være et tegn på, at det er tid til at lægge flere kræfter i jeres hjemmeside og e-handel, som I kan blive klogere på her.


Gode forsendelsesmuligheder 

Hvis I drømmer om at blive en succesfuld webshop, er det vigtigt, at I skaber gode forsendelsesmuligheder, så jeres kunder nemt kan komme i besiddelse af jeres produkter, der for alt i verden ikke må gå i stykker under transporten. Det er derfor vigtigt, at I investerer i gode papkasser, som I kan få fra Nememballage.dk, hvor man kan finde et bredt sortiment af kvalitets papkasser til konkurrencedygtige priser. For Nememballage.dk undervurderer ikke vigtigheden af gode forsendelsesmuligheder, som I heller ikke bør underkende, hvis I ønsker at blive en succesfuld webshop.


Gode beskrivelser og billeder

Hvis I ønsker at optimere jeres e-handel, er det vigtigt, at I fremstår professionelle som virksomhed, hvorfor I ikke bør undervurdere effekten af gode billeder og produktbeskrivelser. Det er derfor vigtigt, at I reklamerer for jeres produkter på baggrund af kvalitets billeder, hvor man tydeligt kan se produktet, og beskrivelser, der lokker den potentielle kunde til at benytte sig af jeres e-handel, hvor det også er vigtigt, at produktbeskrivelsen ikke lover for meget, så kunden ikke ender med at blive skuffet.


God kundeservice 

Nogen gange kan det være svært at undgå utilfredse kunder, hvor det er vigtigt, at I håndterer situationen hurtigt og professionelt, så kunden er klar til at handle hos jer igen på trods af den trælse oplevelse. I bør derfor sørge for, at kunden får sine penge igen, hvis varen på en eller anden måde bliver beskadiget eller ikke lever op til de kriterier, som kunden forventede, den besad. Det er derfor utroligt vigtigt at tage utilfredse kunder alvorligt og vende deres utilfredshed til glæde.


Derudover er det også en god idé at gøre indpakningen af produktet personlig, hvorfor I med fordel kan vedlægge en lille prøve på et andet produkt eller et takkekort ved varerne, når I pakker produkterne i holdbare papkasser, som I med fordel kan få fra Nememballage.dk, der kender vigtigheden af gode forsendelsesmuligheder, som man ikke bør undervurdere som online shop, hvis man ønsker en succesfuld e-handel, hvor glade og tilfredse kunder er en af de største forudsætninger.


Forhåbentlig er I nu blevet klogere på, hvordan I kan vækste jeres virksomhed. For det er nogle helt små ændringer, som kan gøre en markant forskel.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.