Annoncørbetalt indhold

Beskyt dig selv med en fremtidsfuldmagt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Det er umuligt at forudsige, hvad fremtiden bringer, men med en fremtidsfuldmagt kan du beskytte dine personlige og økonomiske interesser mod en eventuel ulykke. Ligesom med en forsikring er du nødt til at oprette en fremtidsfuldmagt, før ulykken indtræffer. Heldigvis er det i dag så nemt at få klaret, at det ikke kan betale sig at lade være.


Sådan fungerer en fremtidsfuldmagt


De fleste har prøvet at lave en almindelig fuldmagt til en person, der skal gøre noget på ens vegne fx hente en pakke på posthuset. En fremtidsfuldmagt er en lidt mere avanceret form for fuldmagt, der som navnet indikerer først træder i kraft på et fremtidigt tidspunkt. Det, der gør fremtidsfuldmagten så smart er, at den kun træder i kraft, hvis det er nødvendigt. Du kan altså godt oprette en fremtidsfuldmagt uden, at den nogensinde træder i kraft.


Men hvornår træder en fremtidsfuldmagt så i kraft? En fremtidsfuldmagt skal ses som en forsikring, der kun bliver taget i brug, hvis ulykken rammer. Ulykken er i dette tilfælde alvorlig sygdom såsom alzheimer eller demens, der kan forhindre den ramte i at træffe beslutninger, som er i vedkommendes egen bedste interesse. Fremtidsfuldmagten beskytter altså fuldmagtsgiveren mod sygdomme, der kan påvirke vedkommendes dømmekraft.


Fordele ved en fremtidsfuldmagt


Fremtidsfuldmagten sammenlignes næsten altid – og med god grund – med en forsikring, men den adskiller sig dog på et vigtigt punkt. Når først du har oprettet en fremtidsfuldmagt og registreret den, så skal du ikke betale en årlig præmie for at vedligeholde den. Når først den er lavet, behøver du altså ikke tænke mere på den, ved mindre du selvfølgelig senere hen ønsker at foretage ændringer.


Opret fremtidsfuldmagt og få yderligere gavn af følgende fordele:


  1. Du vælger selv, hvem der skal kunne handle på dine vegne.
  2. Du undgår umyndiggørelse, hvor du i stedet ville have fået tildelt en værge af det offentlige.
  3. Du kan vælge flere fuldmagtshavere, som kan hjælpe dig.

Hvordan opretter jeg en fremtidsfuldmagt?

Førhen krævede det en advokat, hvis du skulle have udfærdiget en fremtidsfuldmagt, men i dag kan du nemt klare det online. Opret fremtidsfuldmagt med Legal Desk ved at udfylde en simpel formular, hvor du besvarer en række spørgsmål vedrørende dine forhold. Når du har betalt, sætter Legal Desk din fremtidsfuldmagt op til registrering, hvorefter du blot behøver underskrive med NemID på tinglysningsrettens hjemmeside.


Når fremtidsfuldmagten er registreret, skal den blot vedkendes foran notar, hvorefter den er gyldig. Dette er nødvendigt, da notaren skal bekræfte, at du er ved “dine fulde fem” på underskriftstidspunktet. Herefter er fremtidsfuldmagten gyldig, og du kan roligt læne dig tilbage med ro i sindet.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.