Annoncørbetalt indhold

Attraktive lejeboliger i Horsens får byen til at vokse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Horsens er en fin kommune med et rigt kulturliv og gode muligheder for at komme rundt i landet til job eller uddannelse. Mange har de seneste år valgt at bosætte sig i byen, eftersom man kan finde fine lejeboliger i Horsens til en god pris.

I det sidste kvartal i 2021 faldt boligpriserne med 19.5 %. Lejeboliger i Horsens er gået fra at have en kvadratmeterpris på 18.039 kr. i tredje kvartal til at have en kvadratmeterpris på 14.525 kr. i fjerde kvartal i 2021, hvilket er et fald, mange har fået øjnene op for. Lejeboliger i Horsens er mere attraktive end nogensinde.

Kulturlivet i Horsens sikrer kommunes fremgang

Horsens er en kommune med mange aktiviteter, og de fleste kender til Forum Horsens, der afholder mange forskellige arrangementer. Man kan opleve alt fra en Elton John-koncert til AQUA Forum og forretningsrelaterede konferencer.

De fleste forbinder måske Horsens med en mindre by i Danmark, men kulturlivet er fantastisk. Et godt eksempel på dette er Fængslet i Horsens, der har haft stor succes med koncerter de sidste par år, som helt klart har givet kommunen et ’boost’, hvad angår kultur og erhverv.

Der er mange grunde til, at kommunen er attraktiv, og man forventer, at lejeboliger i Horsens opnår samme kvadratmeterpris som tidligere. Med andre ord er det et godt tidspunkt at finde din drømmebolig i Horsens Kommune.

Studieliv og erhverv i Horsens

Uanset om du er studerende eller søger job i Midtjylland, er en lejebolig i Horsens et oplagt valg. Kvadratmeterprisen er én ting, men kommunen har gode muligheder for dig, der skal til at studere.

I Horsens by finder du STX, HHX, HF og VUC og andre erhvervsuddannelser. Det kunne f.eks. være Learnmark Tech eller Landbrugsskolen, som bidrager til det sunde erhvervsliv, der er i Horsens.

Pga. prisen kan man finde forholdsvis store og flotte lejeboliger centralt i Horsens. Det er en luksus for dig, der er studerende. At kunne komme rundt i byen uden bil er fantastisk for dig, som er er ny i byen.

Du kan også vælge at bosætte dig i de naturskønne omgivelser i Horsens Kommune. Det kunne f.eks. være en lejebolig i Horsens nær Naturbyen Nørrestrand, der ligger i udkanten af byen. Området er fantastisk for dig, som vil slå rødder i kommunen.

Danmarks mindre byer er i fremgang

I mange af Danmarks større byer er kvadratmeterpriserne steget med over 20 % de sidste par år, hvilket har åbnet boligmarkedet i mindre byer, der er mere attraktivt end nogensinde før. Flere og flere virksomheder har set det gunstige marked og har valgt at gøre brug af de billige lokaler.

Uddannelsesintuitionerne er i kraftig udvikling i mindre byer. Det gælder især for Midtjylland, hvor eksempelvis politiskolen i Vejle er blevet lagt. Der er med andre ord gode muligheder for at tage en erhvervsrettet uddannelse i de mindre byer, hvor man kan leve godt for få penge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.