Annoncørbetalt indhold

Ase Lønsikring+: ”Lønsikringen gjorde, at mig og min kone kunne blive boende i huset”

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kent Pedersen mistede sit job og stod på økonomisk usikker grund. Ase jurist og Lønsikring+ førte til en uændret hverdag og økonomisk sikkerhed.


”Nu er det godt nok mange år siden, jeg var arbejdsløs, så jeg ved godt, at der er sket meget. Men jeg er så imponeret over, hvordan det kører i Ase! Det er slet ikke så firkantet, som man tænker, og der er ikke samme løftede pegefinger”, siger Kent Pedersen indledningsvist.


Han blev medlem af Ase tilbage i 2016, og er det han selv definerer som en kunde ”med hele pakken” – altså medlem af både a-kasse, fagforening og lønsikring. Og dét er han utrolig taknemmelig for.


”Alt hvad jeg har oplevet i Ase har været positivt. Der har været en professionalisme og en imødekommenhed lige fra starten af. Og det var helt fantastisk dét I gjorde tilbage i 2018, hvor jeg blev fyret. Lonnie (Kents jurist, red.) kørte min sag, og jeg siger dig, hun kæmpede”, husker Kent om sagen, der endte i et forlig.


”Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg selv skulle have gjort, hvis jeg ikke havde haft fagforeningen. Og nu, hvor jeg er blevet ledig, har jeg lønsikringen, der faktisk gør, at mig og min kone kan blive boende i huset. Det er jo fantastisk – og det er ikke engang det bedste, for jeg får også det her forløb, som jeg er så glad for”


En lønsikring for både lønmodtager og selvstændig

Med en Lønsikring+ hos Ase kan du forsikre din indkomst, så du i tilfælde af ledighed, kan toppe dagpengene med et ekstra beløb – faktisk helt op til 80% af din nuværende indkomst. Sker det, at du som lønmodtager bliver opsagt eller som selvstændig ophører med din virksomhed, kan du derfor med ro i maven koncentrere dig om at finde nyt arbejde, i stedet for at bruge al din energi på din økonomi. Slip for bekymringerne og få ro på økonomien - med og uden job. Du kan nemt beregne din pris for lønsikring her.


Derudover er en af de helt unikke fordele et eksklusivt Outplacementforløb, som er det Kent har været i:


”Marianne (Kents job- og karrierekonsulent, red.) er genial! Jeg har aldrig mødt et så behageligt menneske som hende. Hun er så god til at lytte, når man kommer med bekymringer eller frustrationer, og hun kommer med så mange gode råd”, siger Kent og uddyber hans oplevelse med Outplacement:


”Jeg har fået både DISC-profil og online kurser, og det er simpelthen så genialt, at jeg kan sidde herhjemme og gå ind og lytte igen, når jeg har behov for det. Jeg har fået så mange gode råd og nye vinkler. Jeg føler mig så godt klædt på”.


Med et Outplacementforløb får man mulighed for at udvikle sig personligt og finde nye jobmuligheder. Man kan få hjælp til sin jobsøgning eller forny sine kompetencer – det afhænger af, hvad man selv føler behov for. For hvert forløb er individuelt og 100% skræddersyet til den enkeltes behov. Ase Lønsikring+ giver dig økonomisk tryghed – uanset om du er selvstændig eller lønmodtager.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.