Annoncørbetalt indhold

5 Gode tips til indretning af et hyggeligt hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du til at indrette dit hjem og vil gerne skabe en hyggelig stemning i dit hjem? Så er du kommet til det rigtige sted. Her vil vi nemlig komme med 5 gode tips til dig, som gerne vil skabe et hyggeligt hjem.


  1. Bløde siddepladser


Først og fremmest er det vigtigt, at have en masse gode bløde siddepladser i hjemmet. Det kan være i form af en stor flyder sofa, som man kan ligge i og se en god film, eller store bløde lænestole, hvor man kan ligge og slap maksimalt meget af i. IMG er et norsk mærke, som designer helt fantastiske lænestole, som er af høj kvalitet og har et fantastisk flot design.


  1. Et hyggeligt soveværelse


Vi bruger en tredjedel af vores liv i soveværelset og derfor er det naturligvis vigtigt, at man får indrettet et hyggeligt og afslappende soveværelse, hvor man virkelig kan slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Det primære møbel i soveværelset er naturligvis sengen og når man skal vælge seng, så er det vigtigt, at man vælger en der passer til ens kropstype og en, som samtidigt ser flot ud. Jensen senge designer fantastisk senge, som lever op til begge krav.


  1. Personlighed i hjemmet


For virkelig at skabe et hyggeligt hjem , så er det også vigtigt, at man sørger for at have en masse personlighed i hjemmet. Den oplagte måde at opnå dette på er naturligvis ved at have en masse personlige genstande i hjemmet. Det kan være flotte tegninger, som dine børn tegnede da de var helt små eller en masse familie fotografier fra vigtige øjeblikke i jeres liv som familie.


  1. Puder og tæpper


Med puder og tæpper kan man gøre områder der ellers kan virke lidt kolde til det hyggeligste og varmeste sted i hjemmet. Med bløde puder og tæpper kan du derfor tage niveauet af hygge til et nyt niveau og virkelig gøre f.eks. stuen til det helt perfekte sted at slappe af og se en god film en kold november dag.


  1. Varme farver


Sidst men ikke mindst, så betyder dit valg af farver også meget i forhold til hyggen i hjemmet. Sørg derfor for at vælge en masse varme farver og bløde tekstiler, som er med til at sætte stemningen i hjemmet. Bløde farver kan være de lidt mørke og naturlige farver, som helt naturligt gør noget hyggeligt for stemningen i hjemmet og atmosfæren.

Denbne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.