Annoncørbetalt indhold

4 ting du ikke kan undvære, når du bliver gravid

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdDet er en spændende tid som par, når man venter barn og er ved at forberede sig på livet som forældre. Men ligeså skøn som tiden kan være, lige så stressende og ubehagelig kan den være for dig, som bærer barnet. At være gravid er sjældent en dans på roser, og der vil komme mange dage, hvor du føler dig uoplagt, utilpas og har smerter. Heldigvis, så er der mange ting, som kan gøre din graviditet lidt nemmere, så du kan bruge tiden på at glæde dig i stedet for at stresse rundt.


Ventetøj til en voksende mave

Som gravid er det helt naturligt, at du vokser ud af dit gamle tøj. Der kommer et tidspunkt, hvor det ligefrem kan være smertefuldt at bære dine yndlingsjeans. Heldigvis, så findes der en masse dejligt ventetøj på markedet, som både er smart og komfortabelt for dig som mor. Graviditetstøj kan give dig den støtte til maven, som du ikke får i almindeligt modetøj.


Mange gravide vælger at investere i ventetøj, når de er tre måneder henne, men det kan være utrolig individuelt, hvornår du får brug for det. Så snart du begynder at blive ukomfortabel i dit normale tøj, så bør du investere i graviditetstøj.


Kosttilskud

Når det kommer til kosttilskud, så bør du følge din egen læges anbefalinger. Der findes mange multivitaminer på apoteket, som du kan tage dagligt, hvor du vil være godt dækket ind. Men for nogle vil det være nødvendigt med ekstra tilskud.


Husk, at alt helsekost ikke er anbefalet til gravide, så spørg gerne om professionel hjælp, før du køber stort ind af diverse dråber og tabletter.


Derudover, så vil kosttilskud aldrig erstatte en sund og nærende kost, så køkkenet er et godt sted at starte, hvis du vil give dig selv og dit barn de bedste vilkår for en god graviditet.


Komfortable løsninger til sengen

Søvn er din vigtigste prioritet, når du bærer et barn, derfor er det vigtigt, at du sover godt og nok. Det kan være meget ubehageligt at sover, når man som gravid kommer hen i de sene måneder. Dette kan du komme til livs ved at investere i en graviditetspude. Mange gravide melder, at det har reddet deres liv og søvn gennem graviditeten.


Træning

Hvis du føler dig frisk, så kan det være en god idé at komme igang med træning under din graviditet, så du får rørt kroppen og styrket dine muskler. Der findes mange tilbud med for eksempel graviditetsyoga, hvor instruktøren er specialiseret i at træne gravide kvinder. Træn kun, når du føler, at det gavner dig, og overanstreng dig ikke.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.