Annoncørbetalt indhold

3 måder du kan at få trænet mere sammen med dine børn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Børn har masser af krudt i røven og energi, det skal helst brændes af i løbet af dagen, for at de kan falde i søvn om aftenen. Og ikke mindst, så du som forældre undgår overtrætte børn, der ikke kan sove og du skal bruge flere timer på at putte. Motion er sjovt og sundt for dine børn, men hvorfor ikke gøre det til en aktivitet for hele familien? Du har jo også brug for at bevæge dig, og hvorfor ikke have det sjovt med dine børn, samtidig med at du får din daglige motion? Med det rette træningsudstyr får i lige pludselig også flere muligheder for at lege og bevæge jer, end blot ved at hive den gode gamle fodbold frem.


Havetrampolinen

De fleste kender den godt: trampolinen. Du havde sikkert nok en god ven i folkeskolen, der havde en, eller også havde det lokale legeland, men det er måske er længe siden du selv har givet den gas på en trampolin. Alle børn elsker trampoliner, og de er et fantastisk stykke træningsudstyr, for man får både pulsen op, og så forbedrer man motorik og balance. Man forbrænder faktisk virkelig mange kalorier på en trampolin, og så er det en skånsom motionsform for led - så du har ingen undskyldning for ikke at hoppe op på trampolinen sammen med dine børn.


Legestativer 

Hvis du har god plads i haven, kan du også anskaffe et legestativ. Et legestativ er en multifunktionel installation, der både kombinerer både leg og motion i ét. Et legestativ kan for eksempel både kan inkludere et klatrestativ, barer til at gå armgang, gynger, trapezer eller boksesække. På den måde kan dine børn både udfolde deres fantasi og for eksempel lege, at de er i junglen ved at svinge sig som aber i barerne og klatre på klatrevæggen. Du kan derimod bruge det som et decideret træningsudstyr, og lave de traditionelle kropsvægtsøvelser, man laver i en bar og med gymnastikringe. Der er altså et væld af måder man kan anvende denne slags stativer på for alle aldre.


Funktionel træning

Hvis du ikke har en stor have, kan du også rykke bevægelsen indendørs. Hvis du kun har lidt plads er det oplagt at investere i træningsudstyr der kan optager lidt plads. For eksempel nogle gymnastikringe, du kan træne arme i, men som du samtidig kan give dine børn en rigtigt svingtur i. Hulahop og sjipning er også fantastiske måder at bevæge sig på, og som du kan inkludere dine børn i, måske samtidig med at i sætter nogle gode sange på, som du og dine børn kan skråle med på, mens i giver den gas i hulahopringen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.