Annoncørbetalt indhold

3 gode råd til gulvmaling af trægulv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gulvmaling til dit trægulv kan i den grad gøre noget for din boligs stil og atmosfære. Maler du dit triste trægulv, tilfører du din bolig en frisk og ny energi. Du kan her læse tre gode og simple råd til, hvordan du går i gang med at male dit trægulv.

Derfor skal du male dit trægulv med gulvmaling til træ

Slidte og gamle trægulve kan være charmerende – det kan vi alle blive enige om. Man ser dog ofte, at denne charme desværre er forsvundet blandt slitage og alt for mange ridser. Du kan give dit gamle og slidte trægulv nyt liv med en god gulvmaling til træ. Du skal dog have øje for nogle helt grundlæggende faktorer, inden du går i gang med at give dit gulv trægulvsmaling.

3 råd til, når du skal male dit trægulv

1.Du skal rengøre dit gulv ned til den mindste støvpartikel, inden du kan gå i gang med at male dit trægulv med trægulvsmaling. Det er ikke nok kun at støvsuge grundigt. Rengøringshandskerne skal på, og så skal der skrubbes løs. Når gulvet skinner, som det aldrig har skinnet før, er det en rigtig god idé at affedte gulvet. Hvis du affedter gulvet, er du sikker på, at din trægulvsmaling vil binde sig bedre til træet. Du vil derfor også sikre en længere holdbarhed. Du skal derudover også være opmærksom på, hvad du vasker dit trægulv med. Det skal du, da nogle trægulve kan holde til den ene form for rengøring, mens andre trægulve kan holde til en anden.

2.Inden du begynder at give dit trægulv gulvmaling, er det en rigtig god idé at slukke helt for varmen og gulvvarmen i rummet. Dette kan modvirke, at malingen sætter sig for hurtigt, eller at den medfører ”skind”. Når du påfører din gulvmaling til trægulvet, skal du sørge for at male med bløde bevægelser og lange strøg. Derudover er det vigtigt, at der ikke er striber i malingen. Dette undgår du ved at påføre den rette mængde af gulvmaling. Så sørger du nemlig for, at det hele løber sammen. Påfører du for meget maling, risikerer du at skabe små søer, og disse vil desværre være lette at få øje på bagefter.

3.Når dit trægulv er færdigmalet med din trægulvmaling, skal det hærde. Det skal gerne hærde over flere dage, da der ellers er risiko for, at man kan se fodaftryk i malingen.

Vi håber, at disse tre råd har givet dig ro til og overblik over dit næste malerprojekt. Husk, at det endelige outcome kræver, at du har gjort dig umage med forarbejdet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.