Annoncørbetalt indhold

3 fordele ved at købe brugt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At købe og sælge brugt bliver mere og mere udbredt også her i Horsens, og flere og flere får øjnene op for de mange fordele, der kan være ved at handle på denne måde. Her ser vi på tre grunde til, hvorfor det er blevet så populært, og hvorfor du måske er noget, du burde overveje.


Mere for pengene 

Når man køber brugt eller førejet kan der være mange penge at spare. Der kan dog også være en kvalitet ved oplevelsen af at gå ud og købe noget helt nyt, men inden du tager et kviklån til en ny taske eller en ny computer, så overvej lige, om du kan finde det brugt på nettet eller i en genbrugsbutik. Det er ikke altid, man kan det, og så må man smadre sparegrisen og sætte kursen mod indkøbscentret.


På internettet findes der i dag et væld af platforme, hvor man kan købe og sælge brugte ting. Her kan man være heldig at finde gode ting, der aldrig har været brugt, og på disse platforme er kvaliteten generelt lidt højere end hvis man går i en genbrugsbutik, hvor der ofte er tale om ting fra dødsboer. Også her kan man dog være heldig at gøre et fund.


Mindsker overforbrug 

Når du køber, og for den sags skyld og sælger, brugt på nettet, er du med til at mindske overforbruget her i verden. Der bruges mange og vigtige ressourcer på at fremstille ting, og ved at lade tingene gå videre til en anden spares der både naturmaterialer som for eksempel træ, men det har også en positiv indflydelse på CO2-regnskabet.


For blot en eller to generationer siden, var det almindeligt at de få ting man havde, gik videre til familien, når man døde eller kom på plejehjem. Et godt spisebord blev ikke bare smidt ud, nej det tog de efterladte til sig og glædede sig over ikke at skulle ud og købe et nyt. På den måde brugte man ting op i stedet for at smide dem ud, og tingene havde således en anden værdi, end man ofte ser i dag, hvor folk rask væk udskifter deres møbler med jævne mellemrum og kører de gamle møbler på lossepladsen.


Noget helt specielt 

Når man køber brugt kan man, udover at spare mange penge, være heldig at finde ting, som er helt specielle og som ikke så mange andre har. Det kan være møbler eller porcelæn fra en svunden tid, eller bøger der for længst er udgået og svære at få fat i. For nogle tager det lidt overhånd og deres hjem ligner en marskandiser, men så galt behøver det ikke at gå. Det der er vigtigt er, at man føler sig godt tilpas i sit hjem og at det afspejler den person, man er.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.