Annoncørbetalt indhold

3 bud på en hyggelig eftermiddagsaktivitet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når aftalen med familien eller veninderne er skrevet i kalenderen, og der blot er tilbage at vælge en hyggelig aktivitet at lave sammen, kan der godt opstå et øjebliks tvivl; for hvad skal I mon give jer til? 


Denne artikel tilbyder et kort indspark med inspiration til, hvilken eftermiddagsaktivitet I kan give jer til. Skal I have gang i et krea-projekt? Måske skal I brænde nogle penge af i midtbyen? Det kan være svært at bestemme sig, og en hyggelig eftermiddag med børnene, veninderne, eller for sig selv, kan indeholde et væld af forskellige muligheder.


Tag i biografen

Man kan som regel blive enige om minimum én spillefilm, man gerne vil se sammen. Det er klart, at hvis du besøger biografen med børnene, falder valget nok ikke på den nyeste actionfilm, men ligner nok nærmere et kompromis fra de voksnes side.


Har man derimod veninderne eller kæresten med, kan det være, at I sammen har set diverse trailere på nye film, I gerne vil se. Så er det bare om at få booket billetterne. Uanset hvem, du gerne vil have med i biografen, er det en oplagt aktivitet, for en tur i biografen er på én gang afslappende, underholdende og mindeværdig for store og små.


Skru op for kreativiteten

Er pengene små, men inspirationen stor, kan det være en fantastisk idé at bage en kage, nogle pølsehorn eller måske et franskbrød. Her findes naturligvis forskellige sværhedsgrader, og alt efter talent og afsat tid kan I jo afgøre, hvilken form for bagværk I skal kaste jer ud i.


Det kan også være, at I finder malerlærrederne frem og kreerer ny dekoration til hjemmet. Mulighederne er mange, og det kan lynhurtigt vise sig, at man har nogle skjulte kreative talenter, man aldrig har kendt til. Desuden danner kreative aktiviteter en god ramme for gode snakke og kvalitetstid generelt.


Besøg Randers storcenter

Shoppetrangen kan ofte snige sig ind på én, og når det sker, er det naturligvis bedst at omringe sig med så mange butikker som muligt, så man ikke går glip af gode tilbud, man aldrig ville kunne leve foruden.


Hvad end man er interesseret i at besøge elektronik butikker eller sko butikker i Randers, så finder du dem som perler på snor under taget på Randers Storcenter.

Foruden mange muligheder for shopping, finder du i storcentret også rige muligheder for et lækkert måltid, som også tilbyder take away hvis shoppeturen har taget hårdt på kræfterne, at I hellere vil nyde jeres måltid hjemme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.