Annoncørbetalt indhold

10 fede tips til indretningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du med en idé om at give boligen nyt liv? Måske er du lige flyttet i en ny bolig, som bare venter på dit at du skal gøre den til et hjem. Måske, er det bare på tide at friske huset eller lejligheden op med en ny og anderledes stil. Har du svært ved at finde ideerne frem? Bare rolig, her i artiklen får du nogle fede tips. 


1. Skab liv i boligen med masser af farver 

Hvem har sagt det behøver at være kedeligt med farverne i boligen? Hvis du ikke er til vilde pangfarver, så kan du med fordel vælge flotte pastelfarver i stedet. Pastelfarver passer også rigtigt godt ind i den nordiske stil i forhold til boligindretning.


2. Drømmekøkkenet 

Hvis du altid har drømt om et bestemt type køkken, så er det måske nu, du skal gøre noget ved det. Du kan for eksempel få designet det smukkeste snedker-køkken med masser af detaljer. Handcrafted Interior tilbyder ikke bare godt håndværk, men også gode priser. Hvis du mangler inspiration, kan du tjekke deres spændende hjemmeside ud for nye køkkener.


3. Træ i hjemmet 

Træmøbler gør utroligt meget for hjemmet. Forestil dig en flot kommode eller et unikt plankebord i spisestuen. Træet giver et flot mix af det mere rå look, men giver også masser af harmoni i hjemmet.


4. Boheme-stilen 

Boheme-stilen er rigtig spændende, men heller ikke for alle. Den kan nemlig være lidt alternativ, men også give hjemmet enorm personlighed. Bohemestilen kan være særdeles flot på eksempelvis altanen, eller i et hyggehjørne.


5. Husk hyggen 

Et hjem kan hurtigt blive lidt for kedeligt og koldt, hvis man ikke har tænkt på hyggen. Man kan gøre et hjem utroligt hyggeligt ved for eksempel at pynte stole med bløde lammeskind. Puder og tæpper signalerer også et varmt hjem. Stearinlys er næsten også et must i boligen, til de mørke og kolde dage.


6. Et gulvtæppe gør meget 

Hvad enten man er til store gulvtæpper i bløde materialer, eller de orientalske af slagsen, så er der bare noget over tæpper på gulvet. Masser af varme på fødderne ved de store tæpper, og flot spil mellem farver og detaljer ved eksempelvis orientalske, gør noget ved hjemmet.


7. Overvej at male en væg 

Selvom det måske lyder mærkeligt kun at male en enkelt væg, så kan det gøre utroligt meget for et givent rum. Mange vælger endda at tapetsere en væg med flot fototapet for at give en følelse af, at man befinder sig der hvor billedet er taget. Der findes mange muligheder indenfor flot tapet, som måske er værd at tjekke ud. Man kan jo også få tapet med forskellige mønstre og designs i fede farver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.