KL: Vi er blevet fejlciteret af Ekstra Bladet

Borgmester Kirsten Terkilsen (V). (Arkivfoto)

KL: Vi er blevet fejlciteret af Ekstra Bladet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hedensted -Der har de seneste dage været en del kritik af Hedensted Kommunes håndtering af sagen om en medarbejder, som er mistænkt for at have lænset et ældre, svagt ægtepars konto for 584.000 kr.

F.eks. blev Dario Silic, vicekontorchef på Kommunernes Landsforenings juridiske kontor, citeret for, at kommunen burde have lavet en politianmeldelse med det samme.

- Dario er blevet fejlciteret af Ekstra Bladet. Han udtalte sig om en sag i Københavns Kommune, og den har de så klistret på sagen i Hedensted, fortæller Karsten Thystrup, kontorchef på KL's juridiske kontor.

OPDATERET: Ekstra Bladet fastholder: Korrekt citeret

Efter bogen

Karsten Thystrup mener desuden ikke, at forvaltningen i kommunen har været for langsomme i behandlingen af sagen samt med at politianmelde, som bl.a. byrådsmedlem Hans Kristian Skibby (DF) har kritiseret.

Sagen blev opdaget 31. juli, hvorefter Hedensted Kommune undersøgte sagen frem til tirsdag i denne uge, da medarbejderen blev politianmeldt.

- Det er ikke usædvanligt, at der går så lang tid i sager som denne, fortæller Karsten Thystrup.

- Der er intet at komme efter i forhold til forvaltningsloven, og det er vores opfattelse, at der ikke er en finger at sætte på Hedensted Kommunes håndtering af sagen, fortsætter han.

I sådanne sager har kommunerne mulighed for at hente rådgivning hos KL's juridiske kontor, og det har Hedensted Kommune valgt at benytte sig af.

Folkebladet har kontaktet EB-journalist Per Mathiessen, som fastholder, at Dario Silic ikke er blevet fejlciteret. Læs Per Mathiessens forklaring her.

KL: Vi er blevet fejlciteret af Ekstra Bladet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce