"The Hidden Ones" er for de hærdede


"The Hidden Ones" er for de hærdede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MULTIPLATFORM: "Assassins Creed: Origins" var et af de bedste spil i 2017, og nu er den første DLC med titlen "The Hidden Ones" ude.

"The Hidden Ones" finder sted fire år efter, at den originale historie sluttede. Bayek fra Siwa rejser til Sinai, hvor en oprørsgruppe kæmper mod romerne, og den lokale afdeling af snigmordere - "The Hidden Ones" - har brug for hjælp.

I Sinai er der hoved- og sidemissioner, papyrusruller, der skal findes, og områder, der skal udforskes. Som man kender det fra det oprindelige spil. Sværhedsgraden er skruet op, og missionerne er mere intense end i "Origins", da det forventes, at du har gennemført det oprindelige spil - og helst spillet en del videre, så du er på en level, hvor du kan klare udfordringerne. Hvis det sidste kniber, bliver du heldigvis tilpas belønnet for dine anstrengelser i Sinai, så du både stiger hurtigt i level, og hurtigt kan opgradere våben og øvrigt udstyr.

"The Hidden Ones" gør brug af de mekanikker og det gameplay, der fungerer så godt i "Origins" og tilføjer nye lokationer, flere missioner og masser af nye fjender. Flere af missionerne er pakket med fjender i level 38-45, og Bayek må likvidere modstandere på en skala, der plejer kun at være Rambo forundt, hvis missionerne skal klares. Det er medrivende, til tider frustrerende svært og endelig dybt tilfredsstillende, når det lykkes. "The Hidden Ones" byder på præcis den stigning i sværhedsgrad, som der skal til, når en udvidelse lander tre måneder efter det oprindelige spil.

Selvom der ikke er meget nyt under den Egyptiske sol, er "The Hidden Ones" en underholdende og solid udgivelse til dem, der har gennemført "Origins" og stadig sukker efter mere.

Titel: "The Hidden Ones" (DLC til "Assassins Creed: Origins")

Platform: PS4, Xbox One, pc

Udgivelsesdato: 23. januar

"The Hidden Ones" er for de hærdede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce