Serve-es


Serve-es

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nintendo fortsætter de positive takter på Nintendo Switch med endnu en stærk eksklusiv-titel i kølvandet på "Mario Kart", "Zelda" og "Super Mario".

Switch: Timingen er næppe tilfældig: Sommeren er over os, og "Mario Tennis Aces" lander på Nintendo Switch.

Det er langtfra første gang, at Mario, Luigi og alle de andre fra Mushroom Kingdom tager ketsjeren i hånden, men dette er det bedste spil i serien til dato og faktisk et af de bedste co-op-spil til Switch netop nu - og det siger ikke så lidt.

Noget af det, der gør "Mario Tennis Aces" til det bedste spil i serien, er, at man for første gang får en omfattende historie-del med i pakken. Ja, der er rent faktisk en historie, hvor Mario og Toad rejser ud for at redde Luigi, og på vejen skal de løse en række varierede - og indimellem ret svære - udfordringer, mens Mario scorer XP, udvikler sig og indsamler ketsjere med særlige egenskaber. Der er omkring 10 timers spil i historie-delen, og det er her, man bør begynde, for det er ikke bare en underholdende spil-oplevelse, det er også den bedste måde at lære mekanikkerne i "Mario Tennis Aces" at kende. For der er lidt at holde styr på.

Bevares, du kan vælge at spille "Mario Tennis" som en tennis-simulator, og så er der kun fire forskellige typer af slag samt de almindelige løbemønstre, du skal mestre. Men der står jo Mario før tennis, og det betyder, at realisme ikke er en selvfølge. Du kan vælge den fulde oplevelse til og åbne for trick shots, zone shots og zone time - som gør spillet sjovere, mere uforudsigeligt og mere taktisk. Her kan spillerne indsamle energi til vilde smash, bøje tiden og nå bolde, de ikke burde kunne nå.

Når Adventure-delen af spillet er gennemført, er der mulighed for at spille turneringer, online og lokal co-op - samt en gimmick, hvor man med en joy-con kan øve sig i at slå "rigtigt" med en ketsjer.

Og selv om Adventure fortjener en masse ros og anerkendelse, er det de andre spilmuligheder, der sikrer "Mario Tennis" en lang levetid. Gameplayet sidder nemlig lige i skabet, og det er både sjovt at spille solo og online, men særligt lokal co-op tegner til at blive en favorit, når op til fire venner kan dyste med ketsjerne - og som det er tilfældet med flere andre gode co-op-spil til Switch, kommer man langt med fire joy-con-controllere, og hele oplevelsen kan tages med på farten.

"Mario Tennis Aces" er ikke helt oppe på niveau med "Mario Kart 8: Deluxe", men det er tæt på, og det kan let gå hen og blive en favorit, når der skal spilles lokal co-op med en til tre venner.

Titel: "Mario Tennis Aces"

Platform: Switch

Udgivelsesdato: 22. juni

Se trailer for spillet her:

Serve-es

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce