Pokémon-kamp for de mindste og største fans


Pokémon-kamp for de mindste og største fans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nintendo Switch: I årevis havde Pokémon-fans verden over sukket efter et real time fighting-spil med Pokémon. For mens der er et hav af gode Pokémon-spil derude med turbaseret kamp, var det faktisk først med "Pokkén Tournament" til den noget oversete WiiU-konsol, at det blev muligt at kæmpe i realtime og ikke på tur. Nu er spillet så udkommet i en lettere opgraderet DX-version, som vi så det ske med "Mario Kart 8: Deluxe".

"Pokkén Tournament DX" er et rendyrket kampspil a la "Tekken", så går man med ambitioner om at fange og træne Pokémon, er det om at glæde sig til næste år, hvor et helt nyt Pokémon-spil er på vej til Nintendo Switch. I denne omgang gælder det om at vælge sin Pokémon og vælge blandt et hav af support-Pokémon, der kan assistere med special-angreb i kampe, og derpå kaste sig ud i en kamp, en turnering eller kamp mod en ven, online eller offline.

Spillet har tilpas med taktiske lag og angrebsmuligheder til, at det kan appellere til ældre gamere, men sværhedsgraden er så lav, at det er svært ikke at betragte "Pokkén Tournament DX" som et spil, der først og fremmest er tiltænkt familiens yngste gamere - der er i hvert fald en verden til forskel sammenlignet med det andet store kampspil til Switch, "ARMS".

Hvis man har spillet det oprindelige spil på WiiU, er det nye i DX-versionen, at der er en håndfuld nye Pokémons, en hulens masse flere support-Pokémons, en 3-mod-3 team battle-funktion samt en forbedret grafik, der i øvrigt kører 60 fps - også håndholdt. Læg dertil de muligheder, som Nintendo Switch har for multiplayer ud af boksen og på farten.

"Pokkén Tournament DX" henvender sig især til familiens yngste - eller til de største Pokémon-fans.

 

Titel: "Pokkén Tournament DX"

Platform: Nintendo Switch

Udgivelsesdato: 22. september

Pokémon-kamp for de mindste og største fans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce