Nyt fra spil-verdenen


Nyt fra spil-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Star Wars Battlefront 2" afslører baner

Multiplatform: Star Wars-feberen ulmer. Der er ikke bare en ny film, "Episode 8 - The Last Jedi", på trapperne, men også det meget ventede "Star Wars Battlefront 2".

EA står bag sidstnævnte, der skal fylde nogle store sko efter den populære forgænger.

Nu har EA løftet sløret for nogle af de baner og spil-muligheder, som spillets multiplayer-del kommer til at byde på. Fans kan se frem til at besøge bl.a. Kamino, Kashyyyk, Theed, Death Star II, Endor, Mos Eisley, Yavin 4, Hoth, Starkiller base, Jakku og Takodana. Altså et mix af baner fra den oprindelige trilogi, de tre prequels og "Episode 7: The Force Awakens".

Blandt de forskellige spil-måder i multiplayer er "Strike", hvor to hold skal løse missioner mod hinanden, "Starfighter Assault", som er kamp i rumskibe samt "Hero vs Villains", hvor universets mest kendte karakterer går i infight. Læs flere detaljer på EA.com.

Nintendo-spil vil kræve SD-kort

Switch: Nogle Nintendo Switch-spil vil kræve et særskilt SD-kort, bekræfter Nintendo til bl.a. IGN.com.

NBA 2K18 er det første af flere spil til Switch, som kræver mere hukommelse, hvis man vil have det hele ud af spillet. Nintendo, der meget passende for nylig har indledt et samarbejde med SanDisk, der producerer SD-kort, lover at skilte tydeligt med det, hvis der er behov for ekstra hukommelse.

Nintendos nyeste konsol kommer med 2TB indbygget hukommelse, og der har fra begyndelsen været bekymring fra fans for, at den interne hukommelse ikke ville slå til.

Den bekymring er begrundet, og det er måske ikke nogen dum idé at købe spillene fysisk i stedet for via Nintendos egen e-shop, hvis man vil spare plads på den interne hukommelse.

Nyt fra spil-verdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce