LEGO Ninjago Filmen


LEGO Ninjago Filmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UHD: Den tredje Lego-film handler om nogle af de mest populære karakterer i Lego-universet: Lloyd, Zane, Jay, Cole Kai og Nya - og selvfølgelig den onde Garmadon og broren Wu. Er du fan af "Lego Filmen" og "Lego Batman Filmen" vil "Lego Ninjago Filmen" fuldende et hattrick. Der er højtempo action, en original historie og masser af humor - de tre grundklodser, som alle Lego-filmene tilsyneladende bygger på.

Faktisk går det så hurtigt i "Lego Ninjago Filmen", at filmen sagtens kan bære, at man ser den anden og tredje gang - for der er så mange jokes i både børne- og voksen-højde, at det er næsten umuligt at få det hele med første gang.

UHD-udgivelsen inkluderer også bluray-udgivelsen, som rummer al ekstra-materialet, og der er en del at komme efter. Ekstra-materialet byder på slettede scener, musikvideoer og en trailer for tv-serien - samt højdepunktet: en såkaldt gag-reel, der selvfølgelig er produceret kun med ekstra-materialet for øje. Desværre er det kun på engelsk, og med kernemålgruppen in mente er det virkelig ærgerligt.

Det er selve UHD-udgivelsen, vi lægger vægt på i vores anmeldelse, og også her er der en god oplevelse i vente. Ninjago-filmen er virkelig flot i UHD, hvor detaljer på karaktererne og omgivelserne er noget af det flotteste, vi har set på UHD. Rent teknisk er der tale om 2160p UHD med HDR10 i 2.39:1, og det er altså en mærkbar opgradering af den ellers også flotte bluray.

Det samme gælder lydsiden, hvor Dolby Atmos-sporet jonglerer alle de mange ting, der sker samtidigt, imponerende flot. Har du mulighed for at se filmen på UHD, er det en absolut no-brainer at opgradere "Lego Ninjago Filmen" fra bluray til UHD.

LEGO Ninjago Filmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce