"Knack 2" fortsætter, hvor "Knack" slap


"Knack 2" fortsætter, hvor "Knack" slap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PS4: Der er hverken ændret ved grafik, karakterer eller univers i "Knack 2", og det virker til, at SIE Japan Studio har følt sig tryg ved skabelonen fra forgængeren og derfor primært har arbejdet med at forbedre gameplay.

"Knack 2" er stadig først og fremmest et hack'n'slash-inspireret spil, krydret med puzzels undervejs. Den bedste nye feauture er evnen, Knack har til at blive mini, når som helst man har lyst til det. Det tilfører ekstra spilglæde, da man ikke skal til at samle nye relikvier (de små elementer, som Knack består af), hver gang man bliver lille, og evnen skal også bruges adskillige gange undervejs til at løse puzzles, der er et dejligt afbræk fra hack'n'slash-delen.

Der er drysset godt med boss'er og miniboss'er undervejs, og dette - blandet med sjove, seje og udfordrende fjender generelt - gør "Knack 2" varieret og underholdende hele vejen igennem.

Hvis man kunne lide "Knack", vil man også være i godt selskab i "Knack 2", da irriationselementer er fjernet, og tilføjelserne fungerer.

Spillet tager ca. 11 timer at gennemføre på normal, og sværhedsgraden er tilpas overkommelig til, at det kan anbefales at skrue lidt op fra start, hvis ikke det er et barn, der spiller. 

Det eneste minus ved "Knack 2" er den noget belastende historie. Manuskriptforfatterne har kæmpet meget for at få gobliner, titaner og munke til at passe ind med Knack og hans uduelige menneskevenner. Skuespillet er til tider tåkrummende og oftest meningsløst. Men når man så får lov til at smadre en elektroskjoldbærende højgoblin med en maveplasker, ryger historien heldigvis hurtigt ud i glemslens tåger.

Titel: "Knack 2"

Platform: PS4

Udgivelsesdato: 6. september

"Knack 2" fortsætter, hvor "Knack" slap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce