Kingsman: The Golden Circle


Kingsman: The Golden Circle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UHD: "Kingsman: The Golden Circle" følger fint op på den vellykkede "Kingsman: The Secret Service". Der er tale om en slags James Bond på adrenalin - og syre, og upåagtet om man synes om konceptet eller ej, er filmen flot lavet og har en imponerende rolleliste. Taron Egerton, Mark Strong og ikke mindst Julianne Moore gør det djævelsk godt, og når castet også inkluderer Jeff Bridges, Colin Firth, Pedro Pascal og mange flere, ved man, at man er i godt selskab. Der er højoktan underholdning fra start til slut, og der er lagt op til mange grin undervejs, så selvom "The Golden Circle" ikke når helt samme omdrejninger som forgængeren, er den et kig værd.

UHD-udgivelsen inkluderer bluray-udgivelsen, som rummer ekstra-materialet. Her er en omfattende bag-om-filmen, nogle trailere og lidt stilarts fra produktionen. Det er akkurat godkendt, uden at være imponerende.

Billedmæssigt er "Kingsman" ikke den flotteste UHD-udgivelse, vi har set, men selvfølgelig flottere end på bluray. Farveskalaen imponerer, men det er som om, at billedet bevidst er en smule sløret indimellem, når de mange vilde og hurtige action-scener, skal vises.

Der er ikke en finger at sætte på lyden til gengæld. På UHD får man Dolby Atmos i stedet for DTS-HD, og begge dele lyder fremragende. Når Elton John m.fl. sætter musik bag galskaben, er det svært ikke at lade sig rive med.

Kingsman: The Golden Circle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce