Jagten begynder i et monster af et spil


Jagten begynder i et monster af et spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MULTIPLATFORM: Pas på: "Monster Hunter: World" er et monster af et spil, der vil æde al din tid, hvis du giver det lov.

Du påtager dig rollen som en jæger, der rejser til en ny verden for at jage dødensfarlige monstre, men allerede inden ankomsten må du kæmpe for at overleve - og den kamp fortsætter spillet igennem. Da den første kamp for overlevelse er overstået, går der nemlig ikke længe, før du hovedkulds begiver dig ud i den nye verden for at gå på opdagelse - og for at jage monstre.

Den nye verden er enorm, mulighederne er uoverskueligt mange og monstrene er skræmmende pågående - men lad dig ikke skræmme af hverken dem eller den stejle indlæringskurve, for "Monster Hunter: World" er et spil, der belønner din indsats med formidable oplevelser.

De mange monstre er imponerende fundet på, og det samme er den verden, de lever i. Den er farverig, flot, fantasifuld og alligevel troværdig, og det samme gælder det økosystem, som Capcom har banket på benene. Økosystemet er nærmest et kapitel for sig, for her indgår både planteliv, monstre og fødekæder, og det kan betale sig at sætte sig ind i det hele.

For selvom dit primære erhverv er at være jæger, er du nødt til også at agere amatør-biolog for at kunne overleve. Det er nødvendigt, at man sætter sig ind i økosystemet, så man dels forstår de styrker og svagheder, monstrene har, og dels har viden om de planter, man kommer forbi. For planterne kan redde dit liv, og den viden, du opnår om monstrene, kommer også i spil, når du skal vælge, hvilket udstyr du vil bruge - og hvordan udstyret skal udvikles.

Der er med andre ord nok at holde styr på, og indlæringskurven er da også en anelse stejl, men det kan forsvares, for når man først har sat sig ind i mekanikkerne, er det svært at lægge controlleren fra sig igen. Der er nemlig så mange ting at undersøge og jage, og selvom du fra start oplever noget, der minder om et informations-overflow, vil du opdage, at der er meget mere under overfladen, end du først antog - og at det hele giver mening.

Alle de mange muligheder for at sammensætte og opgradere udstyr, det imponerende økosystem og de mange missioner og sidemissioner ville falde til jorden, hvis ikke gameplayet fungerede. Det gør det heldigvis.

Det gennemprøvede kerne-koncept i "Monster Hunter: World" har Capcom perfektioneret i over 10 år, og resultatet er meget tilfredsstillende. De 14 forskellige våbentyper føles vidt forskellige, det samme gør kampene mod monstrene, og den nye måde at spore dem på er prikken over i'et, der sammen med det gennemarbejde økosystem gør det svært ikke at overgive sig og dykke ned i junglen og forsvinde for omverdenen.

Titel: "Monster Hunter: World"

Platform: Xbox One, PS4, pc

Udgivelsesdato: 26. januar

Jagten begynder i et monster af et spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce