IT


IT

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UHD: Gys! Den skrækindjagende klovn Pennywise er tilbage i Derry, og hvis du ikke synes, den oprindelige udgave var uhyggelig nok, har "IT" denne gang fået R-rating.

Pennywise er mere ondskabsfuld og direkte end nogensinde, og børnene er godt castet, så både deres dialog og frygt er troværdig. Der jongleres flot mellem den unge uskyld og den rene uhygge, og læg dertil at både billede og lyd - som er fokus i vores anmeldelse - er i top.

UHD-udgivelsen indeholder også bluray-udgivelsen, der rummer al ekstramaterialet. Det består af tre bag-om-filmen features, som er værd at se. En om Pennywise, en om The Losers' Club og en om Stephen King himself. Dertil kommer et kvarters slettede eller afkortede scener, som bestemt er værd at tage med. Alt i alt en udmærket samling ekstra-materiale, som giver filmen perspektiv, og gør ventetiden til opfølgeren marginalt mere tålelig.

Billedmæssigt giver UHD-udgaven af "IT" en mærkbar opgradering i forhold til bluray-udgivelsen. Der er både HDR10- og Dolby Vision-standarderne i 2.40:1, selvfølgelig i 2160p, og det forbedrede farvespektrum kommer til sin ret. Dels i de mange meget mørke scener, der er i filmen, og dels når de lyse scener, der trods alt er, "popper" ekstra iøjnefaldende. "IT" er en rigtig flot film, der kommer til sin ret på UHD.

Også lydsiden opleves som en opgradering af bluray-versionen. Dolby Atmos-soundtracket er skræmmende godt, næsten for godt, for hvad enten det er den silende regn, det knirkende gulv eller børnenes dialog, så fremstår det klar og tydeligt - det er uhyggeligt realistisk at høre på.

IT

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce