Har du én gang lært at skøjte, husker du det for altid


Har du én gang lært at skøjte, husker du det for altid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Multiplatform: De rutinerede sportspilsgamere og især EA Sports-aficionados ved det godt: Man kan ikke forvente fuldstændigt nyskabende spil hvert år fra EA Sports, hvad enten det er "FIFA", "NHL", "NBA Live" eller "Madden". Det er en indbygget præmis, når gamere gennem årene har ageret på virtuelt græs, is og parketgulv. Jovist, et nyt årstal og opdaterede spillertrupper er up-to-date, og gameplay og grafik er fintunet i takt med teknologien, men når man har produceret f.eks. NHL-spil siden 1991, er det begrænset, hvor mange nye features udviklerne kan tilføje spillet år for år. Sådan er vilkårene, og det har gamerne lært at leve med. Sådan er det også med "NHL 18". Naturligvis, fristes man til at sige. For garvede gamere er der grundlæggende ikke meget nyt at hente.

Største nyskabelse i år er NHL Three-delen, hvor du spiller tre mod tre på det glatte underlag (mod normalt fem mod fem og en keeper, red.). Er du ny på isen og til NHL-spillene og dermed også reglerne, kan du passende starte her. For årets nyhed i "NHL 18" kan betegnes som ishockey på speed. For fart er der på, når du har frihed fra regler og plads på isen til at lære spillet at kende i en lettere sjov og gøglet version af sporten. Der er gyldne pucks, som giver dig flere mål, og maskotterne kan pludselig også blive dine holdkammerater, når du tager på turné rundt på det nordamerikanske kontinent i en slags omrejsende cirkus.

Jeg fik mit første NHL-spil i 1994. Det var til Sega Mega Drive-konsollen. Et spil, der blev en stærk konkurrent til stile og matematikafleveringer. Det er ærligt talt mange år siden, at jeg sidst har forsøgt at løfte det virtuelle Stanley Cup-trofæ som symbol på triumf i verdens stærkeste ishockeyliga. Derfor gik jeg i krig med 18-udgaven i håbet om, at jeg ville blive glædeligt overrasket over udviklingen i gameplayet i spillet siden. Lad mig sige så meget: Det var ikke svært at få fingrene og hjernen til at speedskate, fyre vilde slap shots af og cross checke modstanderen hårdt i banden igen. Som i gode gamle dage. Og så mange gange før.

 

"NHL 18"

Tre stjerner ud af seks

Platform: Xbox One, PS4, pc, Nintendo Switch m.fl.

Udgivelsesdato: 15. september

Har du én gang lært at skøjte, husker du det for altid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce