Fuld fart på i forrygende flotte Forza


Fuld fart på i forrygende flotte Forza

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Xbox One/Windows: Turn 10 er ude med sin syvende udgave af "Forza Motorsport", og spillet imponerer med sin fantastiske grafik, sublime lydside og enorme indholdsside, der bl.a. byder på hele 700 biler at spille med - hvilket må siges at være nok til de fleste fans. Alt fra gamle veteranbiler fra 1930'erne til lastbiler er med i samlingen, og man ser sin garage vokse betragteligt hele spillet igennem.

Spillet kører ud fra samme skabelon, som vi kender fra tidligere Forza-spil: Man begynder med karrieredelen, hvor man starter som amatør og stille og roligt arbejder sig op for at køre mere og mere prestigefyldte løb. Der er intet skelsættende nyt der, og det kan blive lidt trivielt, hvis man har kørt sådan en karriere i mange bil-spil før.

Det er let at hoppe ind i spillet, som dog vil udfordre spillere på alle niveauer, da man selv kan indstille, hvilken sværhedsgrad man ønsker. Der er rigtigt mange muligheder for at tilpasse sin kører, og det er faktisk et fint tiltag, at man kan gøre dette, mens man venter på, at løbet loader.

Turn 10 har gjort meget ud af vejr-grafikken, og resultatet er fantastisk. Det er både realistisk og flot, når et løb begynder i tørvejr, men regnen lige så stille tager til undervejs, og man til sidst finder sig selv kørende i kæmpe vandpytter.

Alt i alt er "Forza Motorsport 7" et af de mest imponerende bilspil, der er lavet, og det er svært at sætte en finger på, hvad der skulle gøres meget bedre.

 

"Forza Motorsport 7"

Fem stjerner ud af seks

Platform: Xbox One, Microsoft Windows

Udgivelsesdato: 3. oktober

Fuld fart på i forrygende flotte Forza

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce