Forbrugerne skal sikres bedre netforbindelse

Genrefoto

Forbrugerne skal sikres bedre netforbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

horsens - I 2017 skal det være slut med, at der er dele af Danmark, der ikke er dækket af mobil- og bredbåndsnetværk med højhastighedsforbindelser.

Det fastslår Danske Regioner, som bakkes op af teleindustrien, i en pressemeddelelse.

- Det skal være slut med dårlige undskyldninger, for vi skal i mål med at levere de løsninger, der sikrer vækst og udvikling i hele Danmark, siger Anne V. Kristensen, formand for Danske Regioners udvalg for regional udvikling og næstformand i regionsrådet.

Hun henviser til, at Region Nordjylland og Region Sjælland er gået sammen med kommunerne, teleindustrien og Dansk Energi om at lave en fælles plan for, hvordan etablering af mobil- og bredbåndsnetværk smiddiggøres.

En fælles vej

- Det handler bl.a. om at sikre hurtig og fleksibel sagsbehandling, en fælles model for rimelig prissætning af pladsleje og ikke mindst fælles retningslinjer for tilladelser, fortæller Anne V. Kristensen, som ikke er tilfreds med den nuværende netforbindelse i Region Midtjylland.

- I de tre regioner - Midtjylland, Syddanmark og Hovedstaden - kniber det med det samarbejde, der kan give forbrugerne, hvad de har behov for. Der er ikke altid penge for teleoperatørerne i at etablere bedre dækning i tyndt befolkede områder, men det må være en fælles indsats at sikre, at disse områder også bliver dækket, siger Anne V. Kristensen, som har sat emnet på dagsordenen i Region Midtjylland.

- Det kommer alle parter til gode

Det initiativ bifalder teleindustrien.

- Der er en vej frem, som kommer alle parter - ikke mindst forbrugerne - til gode. Det er ved konstruktivt samarbejde og ved at rive barrierer ned. Derfor er vi enige om, at vi nu alle skal på banen i alle regioner, siger direktør i teleindustrien, Jakob Willer. rsj

Forbrugerne skal sikres bedre netforbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce