Find din indre Sherlock frem


Find din indre Sherlock frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Multiplatform: "LA Noire" er et af de bedste politi-spil, jeg nogensinde har prøvet. Så er det tilstået. Det er især de psykologiske, intense afhøringssituationer, der gør thriller-spillet til noget helt unikt.

Jovist, du skal som LAPD-betjent Cole Phelps (og din makker) gennem de "klassiske" politiopgaver - så som biljagter på alle tider af døgnet i 1940'ernes kriminelle underverden i Los Angeles, du skal være skarp i knytnæve-nærkampe med suspekte personager i tilspidsede baggårdskonfrontationer. Naturligvis skal du også smække jern om forbrydernes håndled i sidste ende i spillet, der i gameplay minder om Grand Theft Auto. Men det er ikke her, spillet har sin force, for det kører ikke altid helt smooth i biljagterne eller skyde-situationerne.

Det er i de mindre action-prægede perioder, spillet har sin charme. Dér, hvor triggerfinger-mode skal på standby, og din indre Sherlock Holmes skal findes frem, når der skal gennemsøges gerningssteder og afhøres vidner.

"LA Noire" byder nemlig på en banebrydende teknologi, der kan vise karakterernes ansigtsudtryk på en imponerende flot og detaljeret måde, og så skal du vurdere, om de fylder dig med løgn eller måske gemmer på mere, end øjnene kan se. Skal du agere "bad cop", "good cop" eller "anklagende" i en given og kompleks afhøringssituation? Dit valg har stor betydning for den videre fortælling i spillet. En forkert strategi kan give bagslag, så vidner klapper i som en østers, og så taber du måske vigtige brikker i puslespillets opklaring på gulvet. Det giver en vellykket autenticitet, og spillets fortælling er troværdig.

Dine sager bliver mere og mere komplekse, og sværhedsgraden stiger i takt med, at du løser dine missioner tilfredsstillende for politiledelsen downtown. Det er herligt udfordrende for en amatør-detektiv.

Fem stjerner ud af seks

Titel: "LA Noire Remastered"

Platform: PS4, Xbox One, pc og Nintendo Switch

Udgivelsesdato: 14. november 2017

Find din indre Sherlock frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce