Tæt og underholdende kamp endte i remis

Morten Kirk Olesen runder en Mors-Thy-spiller. Han var forrygende spillende i samtlige 60 minutter. Denne gang rakte det til et point for Skanderborg Håndbold. Facit: 25-25. Foto: Morten Pape

Tæt og underholdende kamp endte i remis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD - 25-25. Det stod tilbage, da røgen, gemytterne, glæden og frustrationen havde lagt sig efter et håndbolddrama i Fælledhallen mellem Skanderborg Håndbold og Mors-Thy.

Gæsterne førte to gange i kampen: Ved 1-0 og 25-24, og det var drengene fra "bette Balkan", der virkede mest tilfredse med pointdelingen, selv om Mors-Thy har otte point flere end Skanderborg.

Slutningen blev vildt dramatisk. Skanderborgs føring på 14-10 ved pausen blev langsomt spist, bl.a. fordi de grønne var i undertal i store dele af anden halvleg.

- De to skvaddermikler på midten ødelagde det for os, sagde en ærgerlig Nicolej Krickau efter det uafgjorte resultat - og hentydede til dommerparret, som han havde en længere snak med bagefter.

- Det værste er, at de selv syntes, at de havde dømt en fantastisk kamp. Det er ikke synd for Skanderborg, men for håndboldsporten som helhed, sagde Krickau.

Han refererede til en række situationer, bl.a. var han skuffet over, at Mors-Thy fik lov at gå så hårdt til værternes stregkæmpe Besard Hakaj, uden at det blev straffet.

Begge hold havde chancen for at snuppe begge point i den hektiske afslutning foran 1326 medlevende tilskuere.

Efter Kasper Irmings udligning til 25-25 med 1,25 minutter igen havde Mors-Thy et langt angreb, der til sidst endte i en skridtkendelse. Skanderborg fik bolden med 18 sekunder igen, men Irmings sidste skud blev pareret, og et frikast efter tid gav ikke noget.

- Vi startede måske vores sidste angrebsåbning et halvt sekund for sent, men det var svært at time, når spillerne ikke kunne se uret, vurderede Krickau efterfølgende.

Haluret i Fælledhallen er placeret højt oppe under loftet ved midten af banen.

Krickau pegede på en forrygende Morten Kirk Olesen som en profil i 60 minutter, og der kom også masser af godt fra Irming og Martin Mauer.

- Og vi kan sagtens bruge et point, sagde Skanderborg-træneren, der som bekendt bliver GOG-træner i næste sæson.

I første halvleg skabte Skanderborg sig ret hurtigt en 8-4-føring via rapt angrebsspil og en række redninger af Kristoffer Laursen. Bl.a. tonsede Martin Mauer et par flotte mål i kassen på andenbølgekontraer.

Mors-Thy fik kontakt ved 8-7, inden Kasper Irming tog fat med fire projektiler krydret med en Mikkel Kaagaard-kontrascoring, og vupti var forspringet på seks mål, 13-7.

Angrebsspillet gik noget ned i niveau halvlegen ud, og Mors-Thy kom på 14-10 inden pausen - det sidste mål sat ind direkte på frikast efter tid af lange Marcus Dahlin. Et flot, flot mål.

I sidste ende blev det altså en pointdeling og et vigtigt point i bundstriden for de grønne, der nu har fire og fem point ned til Tønder og Randers på de nederste pladser i rækken. Dermed ligner den direkte nedrykning en sag mellem de to hold.

Syv runder resterer i mændenes grundspil.

Skanderborg skal en tur til Skjern i næste runde, når pokalvinderne lørdag 25. februar tager imod.

Næste hjemmekamp er 4. marts kl. 16.10 mod Team Tvis Holstebro,

Målscorere for Skanderborg Håndbold: Kasper Irming 9, Morten Kirk Olesen 6, Besard Hakaj 3, Martin Larsen 2, Frederik Ladefoged 2, Andreas Væver 2, Mikkel Kaagaard Andersen 1.

Mors/Thy: Marcus Dahlin 7, Nicolai Sommer 4, Nickolei Jensen 4, Christoffer Cichosz 3, Henrik Tilsted 3, Stefan Nielsen 2, Lasse Pedersen 1, Mads Andersen 1.

Udvisninger: Skanderborg 7, Mors/Thy 4.

Tilskuere: 1326

Tæt og underholdende kamp endte i remis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce