Skanderborg skal afleveres i god forfatning

Nicolej Kirckau sammen med assistenttræner Jesper Fredin. Krickau forlader Skanderborg efter denne sæson og vil aflevere klubben i god forfatning. Arkivfoto: Morten Pape

Skanderborg skal afleveres i god forfatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

håndbold - Denne halvsæson bliver speciel for Skanderborg-træner Nicolej Krickau. I 2005 kom han til Skanderborg som spiller. Siden blev han ungdomstræner i klubben, assistentræner for liga-herrerne og fra sommeren 2014 styrmand for klubbens bedste mandskab.

Det slutter efter denne sæson. Nicolej Krickau skal træne GOG Håndbolds mænd fra sommer. For ham personligt handler det nu om at få klubben afleveret i god stand.

- Jeg har brugt 10 år af mit liv på at være med til at gøre den her klub bedre, så selvfølgelig vil jeg også gerne aflevere den i bedst mulig forfatning. Det ville være rigtig kedeligt for mig og klubben, hvis vi sluttede dårligt af, forklarer han.

- Der vil nok være nogle, der tænker, at du ikke er mentalt i Skanderborg, fordi du skal videre til noget større i GOG. Hvad vil du sige til dem?

- Dem, der tænker sådan, kender mig meget dårligt, siger han.

Har drillet dem før

At slutte dårligt af betyder i denne henseende, at man ikke lykkes med at overleve i landets bedste række. Overlevelse er det altoverskyggende mål.

- Vi har fået rigtig gode rammer om håndbolden med den nye hal. For tilskuerne og alle omkring klubben er det vigtigt, at vi bliver i ligaen, så den kan fortsætte udviklingen siger Nicolej Krickau.

Skanderborg er for øjeblikket på 12. pladsen i ligaen. Der er blot to point ned til den direkte nedrykningsplads, som Randers HH besætter, mens der er seks point op til Århus Håndbold over stregen.

- Men jeg mener, at vi har vist med vores spil, at alle kampe for os er 50/50 kampe. Vi har haft svært ved at lukke kampene, og på det punkt håber jeg, vi kan gøre det bedre, siger Nicolej Krickau.

Udsat protestkamp

Fredagens kamp er en vanskelig affære ude mod Team Tvis Holstebro, der er på tredjepladsen i ligaen. Kampen blev oprindeligt spillet og endte uafgjort, men Team Tvis nedlagde protest, fordi der var problemer med tidtagningen. Klubben fik medhold.

Ifølge Team Tvis blev der spillet 10-12 sekunder længere, end der burde have været, og under denne mertid i de sidste sekunder af kampen blev der scoret et udlignende mål af Skanderborg Håndbold til slutresultatet 23-23.

Derfor blev kampen, til stor ærgrelse for Skanderborg Håndbold, udsat og skal spilles påny.

Skanderborg har leveret fint i de tre testkampe, som klubben har nået at spille efter nytår. I den seneste slog man de danske mestre fra BSV med 31-27. Det, sammenlagt med, at man tidligere har drillet Team Tvis Holstebro, giver Nicolej Krickau forhåbninger om et godt resultat.

- Vi har jo spillet os til uafgjort deroppe tidligere på sæsonen, og som sagt, så mener jeg, at vi kan gøre alle kampe spændende. Det har vi vist før, siger cheftræneren.

Skanderborg skal afleveres i god forfatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce