Skanderborg kan blive knust af én af klubbens egne drenge

Buster Juul har prøvet at tabe til Skanderborg et par gange, men lige nu er det Aalborg og Buster Juul, der har overhånden. Arkivfoto: Morten Pape

Skanderborg kan blive knust af én af klubbens egne drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD - Buster Juul har taget nogle store skridt fra knægt til konge, siden han skiftede fra Skanderborg til Aalborg.

Hans fantastiske sejrsmål i 31-30-sejren over KIF Kolding, der lignede en touchdown-spurt over 30 meter, hans gyldne mål, der afgjorde kampen mod Sønderjyske, og syv mål mod Aarhus så sent som i onsdags er den bedste dokumentation for, at Skanderborg kan blive knust af en af klubbens egne drenge lørdag kl. 15 i Gigantium i Aalborg.

Buster Juul fik også debut på udviklingslandsholdet for en måned siden og blev topscorer, og han spiller på topholdet i ligaen.

Alligevel har han et hjertesuk.

- Der bliver spillet alt for få bolde ud til fløjene. Det rammer både Patrick Wiesmach på højre fløj og mig på venstre. Vi havde en god snak om problemet, og i de tre næste kampe gik det fint, men så faldt vi tilbage til det gamle igen. Seks af mine syv mål mod Aarhus i onsdags var på straffekast. Vort spil er meget koncentreret over midten, hvor Simon Hald er en bomstærk stregspiller, siger Buster Juul.

Patrick Wiesmach var topscorer i ligaen for Team Tvis Holstebro i sidste sæson og var suveræn på hurtige opløb.

Buster Juul er også i aktion på hurtige kontraløb, og Aalborg har ifølge Buster Juul en af verdens tre bedste målmænd, hvad angår præcise udkast. Det virker helt ulogisk, at det ikke er et enormt trumfkort, eftersom Aalborg har ligaens bedste forsvar.

- Der var en periode, da vort forsvar ikke var så stærkt, men det er blevet strammet op igen, så vi kan holde modstanderne nede på 20-21 mål. Vi har et stærkt hold og kan spille med om det danske mesterskab, men grundspillet er bare noget, der skal overstås. Vi skal være oppe på mærkerne, når vi tager fat i slutspillet. Der er meget stor forskel på disse to former for kampe. Jeg ser BSV og Skjern som de hårdeste konkurrenter til mesterskabet, siger Buster Juul.

Han virker sejrssikker i forhold til lørdagens kamp mod Skanderborg. Hans far, Erik Juul Lassen, er fast tilskuer til kampene i Skanderborg, men faderen kommer ikke til kampen i Aalborg. Han er i udlandet, så den tidligere divisionsspiller i Torsted HK, Busters mor Merete, må sammen med resten af familien og gode venner heppe på Aalborg mod Skanderborg, for der er ingen tvivl om, at blod er tykkere end vand.

Buster Juul har også kontrakt med Aalborg for næste sæson, mens hans bedste ven i truppen, den norske landsholdsspiller Sander Sagosen, flytter til Paris St. Germain.

- Det er også mit mål at komme til udlandet, enten Tyskland eller Frankrig, men det må godt vare et par år, da min kæreste er i gang med sine studier i Aarhus, hvor vi bor, siger Buster Juul.

Skanderborg kan blive knust af én af klubbens egne drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce