Skanderborg kæmper på to fronter

Besart Hakaj skal slås med sin gamle forsvarsmakker Mads Thomsen, der nu spiller for Tønder, søndag i Tønder. Her ses Hakaj i aktion i sit comeback i søndags. FOTO: Søren E. Alwan

Skanderborg kæmper på to fronter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD - Skanderborg Håndbold har brugt de seneste dage til at snakke om protestsagen fra Holstebro, hvor Team Tvis fik medhold og står til en ny kamp mod Skanderborg i den første uge af februar.

- Vi har ikke indsendt protesten over afgørelsen endnu, men det gør vi, forsikrer Jens Christensen, formand for Skanderborg Håndbold.

- Desværre findes der ikke nogen fortilfælde og tidligere afgørelser, vi kan henvise til, men hvis der er sket en fejl, er det i hvert fald noget, Skanderborg er helt uden skyld i. Protestsager kan ofte føre til, at der kommer klarere regler. Det så vi med sagen omkring KIF's spanske træner i sidste sæson. Den sag viste også, at man kan nå frem til en dom, der er anderledes end den, som DHF's disciplinærudvalg har fastsat i første omgang, siger Jens Christensen.

Skanderborg udlignede til 23-23 i sidste sekund mod Team Tvis Holstebro.

Tidtageren havde givet 17 sekunder, efter at spillet havde været standset.

Team Tvis Holstebro mener, at der kun skulle have været otte sekunder tilbage, og så havde Skanderborg ikke kunnet nå at score.

- Vrøvl, siger Skanderborgs træner Nicolej Krickau.

- Vi varmede bolden i flere sekunder, inden vi afsluttede, for at sikre os, at Tvis ikke kunne nå at score til sidst.

Det koster Skanderborg næsten 10.000 kr. at appellere dommen - 3300 kr. for at appellere og 6600 kr. for at få sagen behandlet.

Dansk Håndbold Forbunds appelinstans skal nok behandle sagen, og der er mulighed for at appellere sagen til Danmarks Idræts Forbund, men foreløbig er det planen, at der skal spilles en ny kamp mellem de to hold i Holstebro i første uge af februar, og det kan betyde, at Tvis' landsholdsspiller Peter Balling, der er tidligere Skanderborg-spiller, bliver klar til at spille. Han var ikke med i den første kamp mod Skanderborg på grund af en korsbåndsskade.

Skanderborg spiller igen søndag kl. 15 i Tønder. Det bliver et gensyn med Skanderborgs forsvarsgeneral fra sidste år Mads Thomsen, der dannede midterforsvaret sammen med Skanderborgs bredskuldrede nordmand Besard Hakaj. De kommer til at stå tæt op af hinanden igen, men nu som modstandere.

- Tønder har vundet hjemme over Aarhus og ude over GOG, men de ærgrer sig sikkert over at have tabt til den anden oprykker Randers, så det er vigtigt for os at vinde i Tønder, siger Nicolej Krickau.

- Sammenlignet med starten på sæsonen er det gået langt bedre for os i de seneste fire kampe, og vi har stadig chancen for at spille os i slutspille, men det kræver en sejr på søndag. Ellers kommer vi til at kæmpe hårdt for at holde Mors/Thy, Tønder og Randers under os, siger Skanderborg-træneren.

- Der venter os yderligere nogle spændende kampe på onsdag hjemme mod GOG og næste mandag ude mod Ribe/Esbjerg. Jeg er fuld af fortrøstning og kan mærke fornyet selvtillid hos spillerne.

Tønder kommer med venstrehåndsskytten Nicolaj Enderleit, der var bedste skytte på U21-landsholdet i Fælledhallen i Skanderborg forleden.

Skanderborg kæmper på to fronter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce