Ny sejr: HIC tæt på DM-finalerne

Brandon Tabb blev topscorer for HIC med 22 point. Foto: Michael Bager

Ny sejr: HIC tæt på DM-finalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HIC viste flot spil i store perioder af kampen mod Team FOG Næstved og fører nu 2-0 i semifinale-serien.

Næstved: HIC kan spille sig i DM-finalen på tordag. Det står klart, efter holdet i den anden kampe i semifinaleserien mod Team FOG Næstved fulgte op på sejren i Horsens i torsdags og sikkert vandt med 93-81 i Næstved. Dermed fører HIC med 2-0 i serien, der spilles bedst af fem. I basketligaens slutspil er det kun en gang tidligere sket, at et hold er kommet tilbage efter at have været bagud med 2-0.

Det var sidste år, da Bakken Bears overraskende kom bagud med 2-0 i kampe mod Team FOG Næstved, inden aarhusianerne strammede skruen og gik i finalen med en samlet sejr på 3-2. Bakken Bears møder i dette års semifinaleserie Randers, og her udlignede Randers til 1-1 med en sejr på på 99-92 på hjemmebane.

For HIC's vedkommende vil det være en stor overraskelse, hvis holdet ikke gør arbejdet færdigt på torsdag og booker en billet til dette års finale.

HIC viste fra kampens begyndelse, at holdet var mindst et par klasser bedre end Næstved. Forsvaret viste meget høj klasse og tvang Næstved til at træffe alle de forkerte beslutninger og afslutninger, og i den anden ende af banen var HIC mindst lige så dominerende. Brandon Tabb var i hopla, og det gav bl.a. en føring på 15-5, og det endte helt fortjent med en gevinst på knusende 31-11.

Det flotte spil fra HIC fortsatte i andet quarter. Hjemmeholdet måtte slide hårdt for at komme ind i kampen. Det lykkedes at finde lidt flere huller i HIC-defensiven, men under Næstved-kurven gjorde HIC-spillerne, som det passede dem. Det lykkedes for hjemmeholdet at æde lidt af HIC-forspringet, men mandskabet kunne stadig gå til pausen med en solid føring på 58-41.

Næstved-HIC 81-93 (41-58)
Basketligaen, DM-semifinale 2Point for Næstved: P. J Thompson 31, Kentwan Kenneth Smith 20, Jordan Mathews 17, Jeremy Williams 7, Jordan Session 3, Philip Hertz 3.

Point for HIC: Brandon Tabb 22, Charles Callison 19, Stefan Savic 17, Vedran Borovcanin 13, Frederik Rungby 8, Cheikh Sane 7, Darryl Tucker 7.

Gummiben og rutine

Team FOG Næstved kom stærkt ud fra pausen og åbnede tredje quarter med 10-2. Der gik overraskende gummiben i Arnel Dedics tropper. HIC-træneren forsøgte at få vendt udviklingen, men en brandvarm P. J. Thompson, der nåede op på 27 point, da tredje quarter var slut, sørgede for, at HIC's føring skrumpede ind til 74-69.

Det åbnede for hektisk afslutning, men HIC har masser af rutine i at spille afgørende kampe, og det kunne lynhurtigt aflæses i stillingen. HIC åbnede med 10 point i træk og fik genetableret et forspring på 15 point. Det kom Næstved sig ikke over, og HIC endte med at vinde med 93-81

Der var mange stærke præstationer hos HIC, men Brandon Tabb og Charles Callison ført an i HIC-sejren. Næstved havde kun for alvor P. J. Thompson, der brændte igennem, og det var ikke nok til at bremse HIC's vej mod DM-finalerne.

Ny sejr: HIC tæt på DM-finalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce