Millionindtægt kan være på vej til AC Horsens

Jesse Joronen rygtes Italien. Et salg af FCK-målmanden vil kaste millioner af sig til AC Horsens, der har en videresalgsklausul på den finske keeper. Foto: Scanpix

Millionindtægt kan være på vej til AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesse Joronen rygtes til italiensk fodbold, og et skifte fra FCK til Serie A vil sende en større millioncheck til AC Horsens.

Horsens: AC Horsens vandt i den grad i lotteriet, da holdets målmandstræner Peder Hansen spottede Jesse Joronen i Fulham og fik ham overtalt til at skifte til AC Horsens. Det blev til en enkelt sæson i gult for den stærke finske keeper. Allerede midtvejs i sin første sæson blev han købt af FC København, men spillede sæsonen færdig i AC Horsens.

Skiftet, der blev effektueret for et år siden, kastede dengang godt syv millioner kroner af sig til AC Horsens, og nu kan yderligere en stor check være på vej.

Jesse Joronen rygtes til Brescia, der lige er rykket op i Serie A. Målmanden leverede en pragtpræstation, da FCK i sidste sæson slog Atalanta ud af Europa League, og det har tilsyneladende fået Brescia til at kigge Jesse Joronens vej. Rygterne taler om en salgssum i omegnen af 35 millioner kroner.

Salgsrygterne blev fulgt nøje af AC Horsens, for klubben sikrede sig en videresalgsklausul på 15 procent, da Jesse Joronen blev solgt til FCK. Hvis rygterne taler sandt, kan det ende med at sende godt fire millioner yderligere til AC Horsens. En videresalgsklausul bliver som udgangspunkt beregnet ud fra differencen mellem den nye salgspris og det beløb som AC Horsens fik i første omgang. Hvis udgangspunket er 35 millioner kroner vil det betyde, at AC Horsens skal have 15 procent af cirka 28 millioner kroner.

Pengene vil falde på et godt tidspunkt. AC Horsens opererer i budgettet for 2019 med spillersalg, og oven på et skidt forår står køberne ikke i kø i forhold til AC Horsens' nuværende trup, selv om der er et par attraktive spillere i Bo Henriksens førsteholdstrup.

Hvis Jesse Joronens skifte til Italien falder på plads, vil det sikre, at AC Horsens ikke behøver at bekymre sig om den post, der hedder transferindtægter i 2019.

Millionindtægt kan være på vej til AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce