Ko fra Serridslev er stjerne i ny Far til Fire-film

Bedste venner. I en pause tager Tinna Rasmussen og Yonna et lille hvil sammen. Yonna elsker at ligge hos Tinna og blive nusset. Foto: Andreas Szlavik/Polfoto

Ko fra Serridslev er stjerne i ny Far til Fire-film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

måløv - "Klar til optagelse."

De 25-30 mennesker på filmholdet og alle skuespillere tier stille, inden dagens optagelser går i gang til den nye Far til Fire film.

Et par meter fra skuespillerne, som bl.a. tæller Jesper Asholt og Kurt Ravn, ligger jersey-koen Yonna i en lille indhegning fyldt med halm. Yonna er med i baggrunden af de optagelser, der skal i kassen i dag. Men hvad, man ikke kan se, er, at 20-årige Tinna Rasmussen ligger skjult bag et telt med armen inde i Yonnas indhegning, hvor hun nusser den gyldenbrune ko på benet.

Koen Yonna, der normalt står på Børnebondegården i Serridslev, er ny stjerne i den næste Far til Fire film, der kan ses i landets biografer til februar.

Yonna er trænet og gjort tam af Tinna Rasmussen, som også bor i Serridslev, men i de sidste syv uger har opholdt sig ved Filmstationen ved Værløse Flyvestation lige uden for København.

Tinna Rasmussen blev kontaktet af en fra filmholdet, efter hun havde deltaget i et radioprogram om kvægs intelligens sammen med Peter Lund Madsen.

- Jeg blev ringet op og spurgt, om ikke jeg kunne træne en ko til Far til Fire filmen. Det ville jeg gerne, men jeg spurgte, om de ikke bare ville låne Yonna i stedet, forklarer Tinna Rasmussen.

Stjerne-ko

Yonna spiller en stor rolle i den nye film, og ud af 40 dage har hun været med "på set" ca. 30.

Derfor har hverken ko eller kopasser været hjemme i de uger, hvor optagelserne har stået på.

Læs meget mere om Yonna og Tinna Rasmussen i lørdagens udgave af Horsens Folkeblad.

Ko fra Serridslev er stjerne i ny Far til Fire-film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce