Jyske Medier åbner online-auktion

Onlineauktionen BydIDag.dk giver fordele for såvel dem, der byder, og dem, der sætter varer til sag, siger Casper Ørsted, projektchef i Jyske Medier. Foto: Inhouse Fotografi

Jyske Medier åbner online-auktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALT - Alt fra biler og elektronik til fritidsoplevelser bliver sat under hammeren, når BydIDag.dk åbner for de første bud mandag 20. oktober. Auktionen er et helt nyt tiltag fra Jyske Medier og mediekoncernens mange samarbejdspartnere.

- Alle kan være med. Det kræver blot, at man opretter en profil på hjemmesiden, og så er man i gang og kan byde på de produkter, man er interesseret i, fortæller Casper Ørsted, der er projektchef hos Jyske Medier.

- Hvert produkt har en fastsat mindstepris, men derefter er det deltagerne selv, der bestemmer, hvad de vil betale.

Auktionen er et tilbud, som giver den almindelige forbruger mulighed for at få nye produkter til fordelagtige priser.

- De fleste forbrugere anvender i forvejen nettet til indkøb, og det her er en ny måde at opnå gode tilbud på, siger han.

Mange er interesserede

BydIDag.dk giver ikke kun forbrugerne mulighed for at købe til attraktive priser. De virksomheder, der vælger at gå med og sætter deres produkter og ydelser på auktion, opnår en ny form for opmærksomhed.

- Her kan virksomheder få nye produkter frem og få en anderledes form for markedsføring over for deres kunder, siger Casper Ørsted.

Og der har da også været stor interesse fra både lokale virksomheder og landsdækkende kæder for at være med. Det betyder, at udvalget af produkter er stort og varieret.

- Vi kan garantere, at der er noget for alle. Både for dem, der står over for en større investering i for eksempel en bil eller et nyt køkken, og for dem, der vil opnå en god pris på mindre indkøb, siger han.

Aldeles uforpligtende

Selvom BydIDag.dk først åbner officielt for bud 20. oktober, kan man allerede nu registrere sig som bruger på hjemmesiden.

- Det er meget nemt og kræver kun ganske få klik, forklarer Casper Ørsted og understreger, at det er uforpligtende at tilmelde sig auktionen.

- Man kan jo vælge at oprette sig og bare kigge med. Ingen forpligter sig til at købe noget. Men så er man klar, hvis der skulle komme et produkt, man bare må byde på.

Også virksomheder kan nå at være med helt op til deadline.

Besøg BydIDag.dk her.

Jyske Medier åbner online-auktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce