Her tog vi hen på sommerferie

Mange har denne sommer været på Sicilien.

Her tog vi hen på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REJSEMÅL - Sommerferien lakker mod enden, og allerede nu har over 50.000 danskere givet sommerens charterrejse karakter.

Sicilien løber med førstepladsen over de feriedestinationer, som danskere helst vil anbefale til andre, mens Samos, Dalaman, Vestkreta og Menorca følger trop på top fem.

Små autentiske byer

- Danskerne er i høj grad til rejsemål, hvor de både kan finde det autentiske, de små hyggelige byer og badebugter og samtidig få en høj grad af komfort og service. Det er altid de rejsemål, der får de højeste kunde-karakterer, og således også denne sommer, hvor den ultracharmerende italienske ferieø Sicilien får en flot førsteplads, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

En ny spørgeundersøgelse om denne sommers ferierejse understøtter kundernes karaktergivning. 42 procent svarer, at det er selve rejsemålet, byerne, havnen, de små stræder, de var gladest for på deres ferie, udover at være sammen med dem, de holder af.

- Som rejsearrangører skal vi aldrig undervurdere rejsemålets charme. Det scorer højest, og langt højere end hotellets faciliteter for eksempel. Jeg synes, det viser, at danskerne nok er et komfortabelt, men også meget nysgerrigt og opdagende folkefærd, også på vores ferierejser, mener Stig Elling.

Næst efter selve rejsemålet, lægger flest, 29 procent, vægt på hotellet og dets faciliteter på ferierejsen.

Her tog vi hen på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce