Give kan skabe sensation i dansk tennis

Den danske Davis Cup-spiller Martin Pedersen er med på Give Tennisstadion på lørdag i Give. Der står en finaleplads på spil. Arkivfoto.

Give kan skabe sensation i dansk tennis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KB har vundet medaljer 39 gange i træk dansk holdtennis - det kan Give sætte en stopper for på lørdag.

Give: 36 danske mesterskaber, 12 sølvmedaljer og en enkelt bronzemedalje. Det er, hvad københavnerklubben KB har præsteret i dansk holdtennis, siden holdturneringen startede i 1967.

På lørdag kan denne enestående serie stoppe i landsbyklubben Give.

KB kan nøjes med uafgjort, men hvis Give er i stand til at besejre KB med 4-2, ryger KB ud af medaljeræset for første gang.

KB har aldrig forladt DM-turneringen uden medaljer, og KB er skræmmende med den danske Davis Cup-spiller Martin Pedersen som førstesingle. Han vandt DM i herresingle i 2012 og 2014.

- Vi tror på chancen for at besejre KB, siger Gives teamchef Lars Baes.

- Vi stiller med tre tyskere Marco Kirchner, Julian Onken og Florian Barth samt danske Niels Korsgaard, og vi har sejrschancer i alle kampe. KB kender vore tyske spillere, så de undervurderer os ikke. De ved, at vi kan overraske. Jeg vurderer chancerne til fifty-fifty, siger Lars Baes.

- Da vi rykkede op elitedivisionen, gassede vi med, at vi skulle spille mod KB hjemme i Give. Nu er det en realitet. Det er fantastiske spillere, vi får at se i Give. Det bliver ikke større, siger teamchefen.

Give spillede 3-3 mod Gentofte i Give og vandt 5-1 over KFUM i København. Dermed har Give kvalificeret sig til finalerunden.

Give må undvære Frederik Press, der ydmygede et af dansk tennis' største talenter Sebastian Grundtvig i Gives kamp mod Gentofte, og Henrik Korsgaard, der er taget tilbage til USA.

KB stiller formentlig med den danske singlemester i 2017 Nikolaj Ferrigno i 2. single, den danske mester i single i 2010 Søren Wedega i 3. single og Mark Ferrigno i 4. single, men der er også mulighed for, at Simon Friis Søndergaard rykker ind på holdet. Han er en af KB's allerbedste spillere.

KB har vundet 4-2 over HIK, 6-0 over Hørsholm/Rungsted og 5-1 over Lyngby.

- Gentofte er storfavorit mod Hørsholm/Rungsted, og jeg ser Gentofte som sikker på den ene plads i finalerunden fra vores pulje. KB og Give spiller om den anden, og fra den anden pulje er Virum/Sorgenfri favorit til en finaleplads mod Lyngby, mens HIK og Skovbakken spiller om den anden. De fire finalehold spiller om DM 1. og 2. september i København, siger Lars Baes.

- Vores største bekymring er, om der bliver tørvejr på lørdag, men vi har garderet os med tennishallen i Vejle, hvis regnen driller os, siger teamchefen.

Kampene på Gives tennisstadion starter kl. 12.

Da vi rykkede op elitedivisionen, gassede vi med, at vi skulle spille mod KB hjemme i Give. Nu er det en realitet. Det er fantastiske spillere, vi får at se i Give. Det bliver ikke større.
Lars Baes

Give kan skabe sensation i dansk tennis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce