Fire jyske mesterskaber til Odder

De yngre Odder-svømmere tog fire mesterskaber. Privatfoto

Fire jyske mesterskaber til Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

sport

svømning - Et 18 mand stort hold deltog i weekenden i Jyske Mesterskaber for årgangssvømmere i henholdsvis Struer og Nyborg. Det blev til hele fire guldmedaljer og det blev til i alt 12 medaljer.

Heldet var ikke helt på Odder-svømmernes side i weekenden til trods for de mange guldmedaljer. For de yngste svømmere i Nyborg var især pigerne i hopla. De yngste årgangspiger med Maja Madsen, Sidsel Nielsen, Emma Rasmussen, Cecilie Gregersen og Marie Christensen var suveræne i alle holdkapperne, men blev desværre to gange diskvalificeret for tyvstart selvom de var langt foran. Det kostede to guldmedaljer ved mesterskaberne, mens de to andre holdkapper blev vundet i overbevisende stil af pigerne.

Den helt store medalje-sluger, var Marie Christensen, der ligesom sidste år, tog guldmedaljer. Hun vandt 400 m fri i tiden 5.24.31 og 100 m ryg i 1.17.63, mens Thomas Frederiksen var eneste medaljevinder for drenge, da han i en fremragende personlig rekord vandt en sølvmedalje i 100 m ryg i tiden 1.08.07.

Marie vandt også sølv i 50 m fri i tiden 32.07 og i 100 m fri i 1.09.78. Hun vandt også bronze i 200 m ryg i tiden 2.51.01 og 200 m fri i tiden 2.36.72. Marie kom desværre til at stoppe 50 meter for tidligt i 200 m ryg, og det kostede chancen for at kæmpe med om den fineste medalje.

For de ældste svømmere i Struer var Jonathan Kristensen eneste medaljetager i et stævne der bar præg af, at DM om halvanden måned er meget vigtigere end Jyske Mesterskaber.

Jonathan Vandt bronze i 50 m fri i tiden 25.19, i 400 m fri i 4.18.50 og i 100 m butterfly i 1.00.50. Flere af drengene præsterede dog også på højt niveau, og især i 200 m medley blev der sat store personlige rekorder og svømmet kravtider ind til det kommende DM for årgangssvømmere. De seneste måneder har flere af klubrekorderne i svømmeklubben også stået for skud, og denne weekend var ingen undtagelse. Jonathan slog klubrekord i 50 m fri, 100 m fri, 200 m fri, 400 m fri og 100 m butterfly, mens holdkappen med Jonathan Kristensen, Oskar Jørgensen, Nikolaj Isdahl og Alexander Jensen slog to klubrekorder i 4x200 m fri og 4x100 m medley med henholdsvis tre og fem sekunder.

Fire jyske mesterskaber til Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce