EM-boksere fra Vejle vandt stor turnering i Spanien

Nikolai Terteryan og Jacob Bank fra BK Wedala kom hjem med guldmedaljer fra den internationale bokseturnering i Murcia. Foto: Dorte Adelfred.

EM-boksere fra Vejle vandt stor turnering i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nikolai Terteryan, tidligere VM-sølvvinder, viste høj klasse, da han slog den amerikanske mester i finalen i letweltervægt i Murcia.

Murcia: BK Wedalas EM-deltagere Nikolai Terteryan og Jakob Bank markerede sig fornemt i den internationale bokseturnering i den spanske by Murcia.

Turneringen er forberedelse til EM i Bulgarien i september, og arrangørerne fremhæver fire topboksere fra stævnet; Shannon Yoka Touré fra Frankrig, Rafael Acosta Heredia fra Spanien samt de to danskere Jacob Bank og Nikolai Terteryan.

Efter de indledende kampe meldte arrangørerne ud, at den amerikanske mester fra 2017 Keon Davis var i særklasse. Han stoppede sin modstander i semifinalen i 1. omgang.

I finalen i letweltervægt mødte Keon Davis Vejles Nikolai Terteryan, og det blev endestationen for amerikaneren.

Nikolai Terteryan gennembankede ham og vandt en tårnhøj pointsejr.

I finalen i weltervægt vandt Jacob Bank over den spanske mester Reduan Ashain, og BK Wedala kom dermed hjem med to flotte førstepladser.

- Nikolai Terteryan har tidligere vundet sølv og bronze, og han er helt oppe i verdensklassen, siger BK Wedalas formand Leif Lund.

Det har også givet ham selvtillid, at han vandt over den dobbelte jyske mester Alix Sennels fra Kolding. Vi er ikke bange for at sende vore boksere ud på store opgaver. Det er den eneste måde, de bliver bedre på. De skal have modstand, og det har de fået, men de kommer alligevel hjem med sejre. Jeg tror, Nikolai kan slå sig helt til tops ved EM i Bulgarien. Han er fremragende, siger Leif Lund.

- Jacob Bank boksede weltervægt i Murcia, og han vandt over Spaniens nummer et, to og tre. Vi har også Sebastian Terteryan på vej tilbage. Det er landstræneren, der afgør, hvilke vægtklasser de stiller op i. Sebastian Terteryan er også weltervægter, og det kan betyde, at Jacob Bank bliver rykket op i mellemvægt til EM, siger Leif Lund.

Sværvægter skadet

Klubbens tredje topbokser Patrick Lika skulle have mødt den danske mester Chris Andersen, Odder, i Struer, men Patrick Lika måtte melde afbud på grund af en håndskade.

23. april har BK Wedala møde med DABU og DR om de kommende bokselandskampe i Vejle. Forinden skal der bokses en landskamp i Pandrup mod Irland. Her forventes BK Wedala også at være stærkt repræsenteret.

EM-boksere fra Vejle vandt stor turnering i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce