Drama da Hou fik det ene point


Drama da Hou fik det ene point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

håndbold - Søndag formiddag skulle Hou IF's serie 1 herrer forsøge at følge op på den flotte sejr i landspokalen.

Modstanderen var Hasle KFUM. Hou havde til dagens kamp den nye højre back Morten Ricardy, samt hjemvendte Rasmus Riis med i truppen. Begge skulle få en lille hovedrolle i kampen.

Det var nogle top tændte Hou spillere der var klar fra første fløjt. Men Rasmus Riis var måske mere overtændt, da han allerede i Hasle's første angreb fik det gule kort, og i angrebet efter fik en to minutters udvisning. Og da han kom på banen efter udvisningen, gik der ikke lang tid før han fik sin anden udvisningen. Men Hou's forsvar startede godt, mod et meget bevægeligt og skudstærkt Hasle hold, der måtte arbejde hårdt for at komme til afslutning. I Hou's angreb spillede man med stor tålmodighed, mod et også meget bevægeligt Halse forsvar.

Begge hold fulgtes ad gennem hele første halvleg, hvor ingen af holdende kunne trække afgørende fra. Hou sluttede dog halvlegen bedst af, og kunne gå til pause foran med 16-14. Efter pausen satte Hasle endnu mere tryk på i begge ender, men Hou red den værste storm af, og kunne også bringe sig yderlige foran med fire mål. Imellemtiden havde Hou's træner, efter eget udsagn, lavet en genistreg, ved at placere Hou's stregspiller bag en Haslespiller som havde to udvisninger, og da han endnu engang fik en udvisning, blev han præsenteret for det røde kort.

Der skulle dog ikke gå lang tid, for Rasmus Riis måtte gå samme vej, men sin trejde udvisning. Men foran med fire mål, tabte Hou lidt pusten og koncentrationen, og det var Hasle ikke sent til at udnytte.

Med fem minutter tilbage var kampen helt lige, og nu kunne den gå begge veje. Begge hold kæmpede med de sidste kræfter de havde, inden det kom til det helt store drama. Med et minut igen havde Hou bolden, men brændte, hvilke Hasle udnyttede til at bringe sig for med 30-29.

Hou havde dog bolde de sidste 15 sek, og her, lige inden tiden løb ud, fik Hou tilkendt et straffe. Hou ellers så træfsikre straffeskytte Jesper Jensen blev sat til at skyde det. Og i første omgang brændte han, da Hasle målmanden reddede med en flot fod parade, til stor jubel på Hasle bænken. Men bolden havde så meget tilbageskrue, at da den ramte gulvet, skruede den i mål, til stor jubel for Hou spillerne, mens man på Halse bænken, slet ikke kunne forstå hvad der lige var sket. Kampen endte 30-30.

Kampens spiller var Jesper Jensen der scorede 10 mål, men også Morten Ricardy med 5 mål vidste gode takter. Næste kamp er mod lokalrivalerne fra Odder.

Drama da Hou fik det ene point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce