Der er meget lang vej til slutspillet

Martin Larsen kom hjem med en ny kontrakt for 2017/2018, men ellers gik Skanderborg tomhændet hjem fra en hjemmekamp i Fælledhallen for første gang. FOTO: Lars Juul

Der er meget lang vej til slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD - Jeg er træt af det. Jeg fatter ikke, at vi ikke kunne præstere bedre i en så vigtig kamp. Det er forkert at sige, at vi er ude af slutspillet. Men der meget lang vej, sagde Skanderborgs træner Nicolej Krickau efter et skuffende nederlag på hjemmebane i Fælledhallen mod GOG.

Skanderborg havde kampen i sin hule hånd med en føring på 12-10 ved pausen mod et GOG-hold, der både var svækket og langt fra normal standard, men i anden halvleg formåede Skanderborg ikke at gøre arbejdet færdigt.

De raffinerede indspilninger til stregen, der skabte sejren over Aarhus, kostede sejren mod GOG.

- Vi var forberedt på Skanderborgs indspilninger, og vi var meget kompakte. Det betød ikke bare, at vi opsnappede bolden. Det betød også, at vi kunne få gang i vore hurtige kontraer, sagde GOG's træner Jakob Larsen,

Tekniske fejl

Kampen startede med masser af tekniske fejl fra begge hold. Det forklarede de få mål inden pausen.

I anden halvleg var GOG endnu bedre i forsvaret, og fra en føring på 15-13 gik det helt galt for Skanderborg.

- Det var for dårligt af os, sagde Skanderborgs bedste spiller Kristoffer Laursen. GOG løb os ned i anden halvleg, fordi vi ikke ramte niveau. Vi lå ellers til at vinde kampen, men nu ligger vi, som vi selv har redt. Vi kan kun vinde kampe, når vi spiller op til vort bedste. Ellers er vi ikke gode nok. Vi må rejse os igen på mandag i Esbjerg, og det er for tidligt at male fanden på væggen. Vi har kun spillet ni ud af 26 kampe.

Skanderborgs træner Nicolej Krickau ledte efter et musehul, hvor han kunne gemme sig. Han var slået ud for anden kamp i træk, først den uafgjorte kamp i Tønder, dernæst Skanderborgs første nederlag på den nye hjemmebane.

Svagt angreb

- Vi har for mange spillere, der ikke leverer, sagde Nicolej Krickau. Du kan også se på, at vi fik kun ét straffekast i hele kampen, og GOG gik kun én udvisning. Det viser, at vi ikke leverede nok. Vi skal være mere aggressive, end vi var i aften. Vort angreb var for dårligt og skytterne for ineffektive.

For GOG var det fjerde sejr på stribe, og fynboerne ligner et sikkert hold i slutspillet.

- Vi skal vinde mange kampe for at komme i slutspillet, og jeg var tilfreds med, at vi hev sejren hjem, men vi fik en katastrofal start, sagde GOG-træner Jakob Larsen. Det var ikke verdens kønneste kamp, men Skanderborg er et hold, der kæmper for sagen, og vi var ramt på ressourcerne. Vi har været for ustabile i denne sæson, men med fire sejre på stribe kan jeg ikke være utilfreds.

Et friskt pust

Jakob Aaquist kan være en af løsningerne på Skanderborgs scoringsproblemer. Han var bedste mand mod Tønder og startede udmærket i aftes.

- Han burde nok have haft mere spilletid, sagde Nicolej Krickau.

- Vi har nok for ondt af os selv, sagde Jakob Aaquist. Jeg skulle nok have skudt mere. Vi er nødt til at afslutte mere for at hjælpe Kasper Irming til at få mere plads.

Skanderborg spiller allerede på mandag mod Ribe/Esbjerg i Ribe.

- Den eneste trøst er, at det ikke bliver lettere end kampen mod GOG, konstaterede Nicolej Krickau.

Martin Larsen, bagspiller hos Skanderborg, kunne glæde sig over, at han havde fået en ny kontrakt med hjem. En kontrakt for næste sæson.

Kristoffer Laursen fik en anden belønning, prisen som Skanderborgs bedste spiller.

GOG's landsholdsspiller Niclas Kirkeløkke var længe om at få indstillet kanonen, men han er blevet sin gamle skulderskade kvit og er klar til at spille VM-slutrunden i Frankrig til januar.

- Helt ærligt. Jeg tænker slet ikke på landsholdet i øjeblikket, lød det fra den nye venstrehåndsskytte blandt de olympiske guldvindere.Skanderborg 22 (12) GOG 25 (10)Håndbold, liga, mændStillinger undervejs: 5-2, 6-3, 7-4, 9-7, 12-10, 12-12, 15-13, 17-15, 17-17, 18-20, 19-22, 20-21, 22-25.Mål for Skanderborg: Kasper Irming 7, Rasmus Kaagaard 3, Besard Hakaj 3, Martin Larsen 2, Jakob Aagaard 2, Thomas Christensen 1, Morten Kirk Olesen 1, Mike Haack 1, Mathias Smed 1, Mikkel Kaagaard 1.Mål for GOG: Niclas Kirkeløkke 3, Torsten Laen 3, Mark Strandgaard 3, Lasse Kronborg 3, Gøran Søgaard 3, Tobias Møller 3, Jon Andersen 3, Henrik Jakobsen 1, Magnus Jøndal 1, Frederik Krabbe 1, Frederik Clausen 1.Tilskuere: 899
Kristoffer Laursen var endnu engang bedste mand hos Skanderborg, men han kunne ikke stille noget op over for de mange fynske friløbere efter pausen. FOTO: Lars Juul
Kristoffer Laursen var endnu engang bedste mand hos Skanderborg, men han kunne ikke stille noget op over for de mange fynske friløbere efter pausen. FOTO: Lars Juul

Der er meget lang vej til slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce