Deprimerende start på en lang sæson for AC Horsens

Jonas Thorsen fik comeback hos AC Horsens, men det var tydeligt, at han mangler kamptræning efter lang tid på bænken i Eintracht Braunschweig. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Deprimerende start på en lang sæson for AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Nordsjælland kom uden deres syv bedste fra sidste år og slog AC Horsens med 3-0.

Horsens: En ting er træningskampe, noget andet er vigtige turneringskampe. Det har vi hørt flere gange i AC Horsens i den seneste tid, men forskellen var nu ikke særlig stor, da der stod på points på spil.

FC Nordsjælland havde solgt sine fire bedste spillere, og fra den nye trup var de tre bedste skadet.

Alligevel formåede de lynhurtige teknikere at løbe om hjørner med AC Horsens, der blev slået med 3-0 og i perioder udspillet af de elegante Farum-drenge, der skabte otte kæmpechancer.

Mads Aaqvist, tidligere AC Horsens, havde stor andel i, at Horsens-forsvaret blev splittet af Farum-drengene i en ny rolle som højre back. Den plads har han ikke spillet, siden han forlod AC Horsens. Nu ser han ud til at have fundet den rigtige hylde som 24-årig.

Målet til 1-0 efter 28 minutter skyldtes et kiks i Horsens-forsvaret. Mads Aaqvist pillede bolden fra Mikkel Qvist og spillede ind til den norske forsvarsspiller Ulrik Jenssen, der havde let ved at score.

FC Nordsjælland scorede endnu et mål. Det blev annulleret for off-side, men det var en klar fejl fra linjedommerens side, og AC slap med skrækken. Francis Abu, der scorede, voldte Horsens-holdet andre problemer med sin hurtighed.

Mathias Rasmussen scorede til 3-0 efter 83 minutter.

Imponerende, at FC Nordsjælland igen har nye perler på vej sammen med de to gamle, anfører Nicolai Larsen og styrmanden Mikkel Rygaard.

AC Horsens var slet ikke farlig. Heller ikke på de lange indkast, selv om FC Nordsjælland er kendt som det svageste hold i hovedspillet.

Hallur Hansson løb rundt i ingenmandsland uden at udrette noget, og AC fik ikke skabt nævneværdigt over for det unge FCN-forsvar.

FC Nordsjælland havde mange lynhurtige kontraangreb, hvor AC kom i store vanskeligheder. Kun Michael Lansings gode målmandsspil hindrede en nedsabling for AC Horsens.

Forsvaret sejlede, midtbanen skabte ikke noget, og angrebet var ikke farligt.

Det ser meget betænkeligt ud med hensyn til den lange sæson, hvor tre hold rykker ud. Selvtillid var der ikke meget af oven på de triste træningskampe.

De 1653 tilskuere forsøgte at holde humøret oppe, men mange gik lang tid, før kampen var slut, og der var ikke meget at glæde sig over hos hjemmeholdet.

Gæsterne kom til Horsens med store betænkeligheder på grund af de tre skader, men tog hjem med vished om, at talentet stadig blomstrer i Farum, og at man stadig kan ryste nye talenter ud af ærmerne.

Fakta
AC Horsens-FC Nordsjælland 0-3 (0-1)Superligaen

Casa Arena

Mål: 0-1 Ulrik Jenssen (28.), 0-2 Francis Adu (57.), 0-3 Mathias Rasmussen (83.)

Advarsler: Michael Lumb (49.), Hallur Hansson (55.)

AC Horsens:

Jimmy Lansing, Peter Nymann, Sivert Heltne Nilsen (Louka Prip, 73.), Mikkel Qvist, Michael Lumb, Bjarke Jacobsen, Peter Therkildsen, Jonas Thorsen, Hallur Hansson, Kasper Junker (Sebastian Avanzini, 76.), Nicolai Brock-Madsen.

På bænken: Matej Delac, Malte Kiilerich, Sebastian Avanzini, Thomas Kortegaard, Louka Prip, Jonas Borring, Mathias Præst.

Skadet: Rune Frantzen.

FC Nordsjælland:

Nicolai Larsen, Ulrik Yttergaard Jenssen, Jacob Steen Christensen, Mikkel Rygaard (Oliver Antmann, 83.), Magnus Kofod Andersen, Godsway Donyoh, Mathias Rasmussen, Mads Aaquist, Abdul Mumin, Isaac Atanga (Joachim Rothmann, 69.), Francis Abu (Nicklas Strunck, 75.).

På bænken: Peter Vindahl Jensen, Nicklas Strunck, Oliver Marc Rose-Villadsen, Joachim Rothmann, Maxwell Woledzi, Ibrahim Sadiq, Oliver Antmann.

Skadet: Mikkel Damsgaard, Jonathan Amon, Mohammed Kudus.

Dommer: Morten Krogh

Tilskuere: 1653

Deprimerende start på en lang sæson for AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce