Den store transfersommer: Analyse af AC Horsens

Aleksandar Stankov, her i duel med FC Roskildes Jesper Bech, er blandt de nye ansigter i klubben. Arkivfoto

Den store transfersommer: Analyse af AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold - Hvis det kniber for områdets fodboldfans med at holde styr på navnene, når AC Horsens er i aktion, er det ikke så sært, for cheftræner Bo Henriksen har suppleret truppen med hele 12 spillere - heraf er fire forfremmet fra ungdomsafdelingen.

AC Horsens fik en skidt start på den nye sæson. Truppen var alt for smal, og profilerne fra sidste sæson var væk. Alligevel er der grund til at være optimistisk på klubbens vegne. De seneste fire kampe inklusive en pokalkamp er vundet og modstanderne har ikke været i stand til at score - og det vel at mærke med den samme trup, som indledte sæson.

Træner Bo Henriksens ideer er for alvor ved at slå igennem, og han må duellere med Ove Pedersen om titlen som månedens træner i 1. division.

AC Horsens var meget aktive i transfervinduets sidste dage, og den vigtigste underskrift blev sat til sidst. Den to-årige kontrakt med Conor O'Brien giver grund til at tro på, at AC Horsens er ved at få skabt et hold, som kan slå alle, og som til fulde har potentialet til at leve op til målsætningen om en plads i top seks.

Læs også: Disse spillere har AC Horsens hentet

Conor O'Brien kommer med erfaring fra Superligaen og senest den østrigske liga. Det er den type spillere, der over en sæson flytter point. Anders Østli, der blev hentet på en lejeaftale i FC Vestsjælland, har de samme kvaliteter, og han sikrer, at bredden i forsvaret er på plads.

For blot en uge siden ville skader hos nøglespillere have været en katastrofe, men nu er der afløsere til midterforsvaret og den centrale midtbane.

AC Horsens har lavet flere korte lejeaftaler. Spillere som Aleksandar Stankov og Morten Beck får muligheden for at vise sig frem, og hvis de ikke slår til, har Bo Henriksen og co. sikret sig, at der kan skiftes ud i truppen i vinterens transfervindue.

AC Horsens kom sent i gang på grund af usikkerhed omkring klubbens økonomi, men resultatet er alligevel mere end godkendt. AC Horsens er ved at få skabt det fundament, som gør holdet til et potentielt tophold.
Fakta
<p>Sådan ser truppen ud</p><p>Målmænd: Nicklas Dannevang, Jørgen Simon Jørgensen, Marcus Bobjerg.</p><p>Forsvar: Niels Lodberg, Bubacarr Sanneh, Jacob Berthelsen, Frederik Møller, Anders Østli, Mads Bech.</p><p>Midtbane: Mathias Nielsen, Mikkel Jespersen, Martin Lund, Jeppe Mehl, Thomas Kortegaard, Joseph Mensah, Conor O'Brien, Famara Jarju, Daniel Piet Hansen.</p><p>Angribere: Kjartan Finnbogason, André Bjerregaard, Malthe Boesen, Aleks. Stankov.</p><p>oAfgang: Steffen Kielstrup (VB), Morten Rasmussen (Vestsjælland), Troels Kløve (Sønderjyske), Janus Drachmann (Sønderjyske), Frederik Rønnow (Brøndby), Erik Marxen (Randers), Frederik Helstrup (Helsingborg), Niclas Balleby (Odder), Martin Retov (stoppet), Jude Nworuh (?), Joakim Momme (?), Aleksander Stankovic (?).</p><p>oTilgang: Mikkel Jespersen (Skive), Nicklas Dannevang (Brønshøj), Jørgen S. Jørgensen (Varde), Frederik Møller (FC Midtjylland), Conor O'Brien (Wiener Neustadt), Aleksandar Stankov (lejet i Viborg resten af 2015), Anders Østli (lejet i FC Vestsjælland resten af 2015), Famara Jarju (lejet hos Real de Banjul), Marcus Bobjerg, Malthe Boesen, Daniel Piet Hansen, Mads Bech - alle egen avl.</p>

Den store transfersommer: Analyse af AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce