Trods pris-kritik: Smukfest udsolgt på rekordtid - så hurtigt gik det

Skoven i Dyrehaven bliver også fyldt i 2018. Partoutbilletterne blev revet væk. Arkivfoto

Trods pris-kritik: Smukfest udsolgt på rekordtid - så hurtigt gik det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år blev alle billetter solgt på fem timer, i år tog det blot omkring halvanden time.

Skanderborg: Trods kritik af højere priser gik der kun halvanden time, før alle 28.000 partout-billetter til Smukfest 2018 var udsolgt. 

Dermed overgår festivalen sidste års rekord på fem timer. Og på grund af teknikken i at sælge billetter på nettet er det ikke sikkert, at det kan gøres hurtigere næste år. 

- Nej, folk skal ind i en rækkefølge, og vi har prøvet at gøre systemet så sikkert som muligt, så det kan nok ikke gøres meget hurtigere. Det er bare en stor glæde, at folk er interesserede i vores festival, siger Poul Martin Bonde, der er formand for Smukfest. 

De sidste par år er billetsalget begyndt, før programmet er offentliggjort, og sådan var det også denne gang. Men det vakte opsigt, da prisen på 2695 kr. for en partout-billet kom frem. Flere har på Smukfests Facebookside påpeget, at priserne er steget voldsomt de senere år.

Én mente endda, at både afdøde Elvis og Michael Jackson måtte være på vej. 

Nej, Elvis kommer ikke

- Jeg tvivler på, vi kunne hente dem til den pris, så det kan jeg godt afvise, siger Poul Martin Bonde med et grin. 

Han opfordrer gæster uden billet til at skrive sig på festivalens venteliste. Nogle har købt for mange billetter eller tastet forkert, så der vil blive frigivet partout-billetter. 

Selv om priserne er steget gennem årene, så holder det ikke de unge gæster væk. Det viser Smukfests egen publikumsundersøgelse af dem, der har købt partout-billetter. 

- Vi tænkte ellers på, om der var sådan sidste år (da priserne også steg, red.). Vi har haft en vækst af 18-29-årige og 40-49-årige, så vi har ikke et billede, der siger, at de unge holder sig væk. Tallene fra 2017 viser, at aldersfordelingen stort set er den samme, siger Poul Martin Bonde. 

Man kan købe endagsbilletter fra 8. februar næste år. 

- Vi har en fornemmelse af, at mange unge køber en endagsbillet og vælger at tage alle dage på campen med. Så der er masser af festival og livecamp at få på en éndagsbillet, siger formanden. 

Trods pris-kritik: Smukfest udsolgt på rekordtid - så hurtigt gik det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce