Skanderborg-profil forlader klubben til sommer

Trine Knudsen, Skanderborg, skifter klub til sommer. Foto: Ole Nielsen.

Skanderborg-profil forlader klubben til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Skanderborg Håndbold må klare sig uden en af sine helt store profiler i næste sæson. Lige meget holdets situation i kvindernes håndbold, så er det en kendsgerning, at bagspilleren Trine Knudsen skifter klub efter sommerferien. Den gennembrudsstærke håndboldspiller har skrevet kontrakt med ligakonkurrenten TTH Holstebro fra den kommende sæson.

- TTH Holstebro har fået øjnene op for den store motor Trine udgør, både på og udenfor banen. Vi er stolte af, at vi i skrivende stund kan sende ligaens mest assisterende spiller videre, og at et talent er blevet etableret med et stort ansvar, og Trine kan forfølge sine ambitioner i en etableret ligaklub, skriver Skanderborg Håndbold på sin hjemmeside.

Trine Knudsen begyndte i Skanderborg som U18-spiller og var efterfølgende i både Silkeborg/Voel og Fredericia inden hun kom tilbage til klubben, da den i sommeren 2016 rykkede op i ligaen.

Her har hun været en af de fremtrædende spillere på Skanderborgs hold og har i denne sæson scoret 57 mål i 14 kampe, ligesom hun har en imponerende evne til at spille sine medspillere fri.

En styrke, der blandt andet var med til at sikre Skanderborg en sejr i årets første ligakamp. Det var netop mod Trine Knudsens kommende klub, der blev besejret 27-25 i Skanderborg Fælled.

- Jeg har haft et ønske om at udfordre mig selv og lige nu er jeg på et sted i min håndboldkarriere, hvor det er nu der skal ske noget nyt,og gerne på en lidt større scene. Rent sportsligt ser jeg at mine sportslige ambitioner kan blive udfoldet i TTH Holstebro, udtaler Trine Knudsen til TTH Holstebros hjemmeside.

Aftalen med TTH Holstebro løber frem til sommeren 2021.

Skanderborg Håndbold er i gang med at lede efter en afløser for Knudsen, lyder det.

Skanderborg-profil forlader klubben til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce