Skanderborg kan give sig selv den største julegave

Mathias Smed havde fuldstændig styr på topholdet Aalborg. Mandag skal han og Skanderborgs forsvar stoppe Lemvig/Thyborøn. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Skanderborg kan give sig selv den største julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med tre sejre i de tre sidste kampe i 2018 kan Skanderborg Håndbold mere eller mindre sikre sin plads i top otte. Mandag aften møder de oprykkerne fra Lemvig/Thyborøn.

Håndbold: Der er ingen gaver i den danske håndboldliga. Overraskelserne dukker op i hver eneste runde og favoritterne kan aldrig vide sig sikre. Sådan har det været igennem længere tid i herrehåndbold og vidner om en stærk konkurrence i den bedste række.

Senest har Ribe/Esbjerg fundet tonen og er begyndt at hente de point, man forventede de ville gøre inden sæsonens begyndelse.

Skanderborg Håndbold har dog en mulighed for at give sig selv en stor gave i de sidste tre spillerunder af 2018. Med sejre over Lemvig/Thyborøn, Århus Håndbold og KIF Kolding, vil de grønblusede nå op på 25 point og mere eller mindre være sikre på en top otte placering, selvom der resterer 8 runder og 16 point at spille om.

I sidste sæson klarede Århus Håndbold sig videre til slutspillet med 23 point på ottendepladsen og sæsonen før det klarede KIF Kolding skærene med 26 point i bagagen.

Med udviklingen i ligaen indtil nu, så ligner de 25 point dog skæringspunktet for en top otte placering, og som Skanderborg indtil videre har leveret i dette efterår, så tyder intet på, at pointhøsten skulle stoppe i de sidste otte grundspilskampe i begyndelsen af 2019.

Det var faktisk mod mandagens modstander fra Lemvig/Thyborøn, at Skanderborg indledte den pointhøst, der lige nu lyder på 19 point. På vestjydernes hjemmebane hentede de grønblusede sæsonens første sejr, da de vandt 29-25 i en kulisse, der er kendt som en af de sværeste at være udehold i.

De to hold har siden hen kæmpet hver sin kamp, men selvom gæsterne ofte har forladt banen som tabere i dette efterår, så kommer de til mandagens kamp med en frisk sejr over Sønderjyske i bagagen. En kærkommen påmindelse om, at Lemvig/Thyborøn, trods sin position, ikke skal undervurderes inden kampfløjt i Skanderborg Fælleden mandag aften.

Oprykkerne har flere rutineret navne på holdkortet blandt andre de to tidligere Skjern -og HC Midtjylland spillere Jacob Østergaard og Jørgen Rasmussen. Derfor kan mandagens ligaopgør blive et meget underholdende af slagsen, også selvom de to mandskaber befinder sig i hver sin del af rækken.

Kampen begynder 18.30.

Skanderborg kan give sig selv den største julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce