Skanderborg Håndbold slår TTH sikkert efter en 'mærkelig kamp'

Skanderborg havde en fremragende angrebsdag, da de slog TTH Holstebro lørdag eftermiddag. Foto: Axel Schütt

Skanderborg Håndbold slår TTH sikkert efter en 'mærkelig kamp'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den første kamp efter landsholdspausen tog Skanderborg Håndbolds kvinder en overraskende, men sikker sejr over TTH Holstebro.

HÅNDBOLD: Kønt var det ikke. Men Skanderborg vandt lørdag eftermiddag med 27-25 over TTH Holstebro. De havde held med at trække tempoet ud af kampen når de angreb, med undtagelse af de gange de havde kontraer, hvor farten var skruet i vejret. I forsvaret stod de aldeles solidt.

Særligt i første halvleg fik de virkelig frustreret udeholdet, der så decideret modløse ud, når de angreb mod de grønblusedes aggressive forsvar. Skanderborg defensiv formåede at holde dem nede på ni scoringer på den første halve time, mens de selv fik nettet i den anden ende til at blafre 14 gange.

Anden halvleg startede langt mere tempofyldt. Scoringerne fes ind i begge ender, Skanderborg havde dog et lille overtag, så de udbyggede stille og roligt deres føring fra første halvleg. Uden at gøre et stort nummer ud af de udspillede de ganske enkelt TTH Holstebro i store dele af kampen - til trods for, at gæsterne sluttede godt af og fik hentet tre scoringer på få minutter, var der reelt ikke tvivl om, at Skanderborg ville vinde.

- Det blev en mærkelig kamp. Begge hold vidste ikke helt, hvor tingene stod, og flowet var skævt. Men de ting, jeg synes, vi lykkedes med var, at vi gerne ville have en masse energi og fight med ind i kampen, samtidigt med, at vi gerne ville have vores forsvar højt op at stå med et højt niveau, sagde Kristian Danielsen, Skanderborgs træner, efter kampen.

Er det ikke lidt af en skalp at slå en erfaren ligaklub som TTH Holstebro?

- Hver eneste gang vi får point i ligaen, så er vi rigtig glade. Det her er et af de hold, vi tror, kommer til at ende over os i ligaen, men vi vil da gøre alt for, at de ikke gør det - og så er det jo bare godt, at vi vandt i dag (lørdag red.), sagde træneren med et smil.

Efter Skanderborgs sejr er de nu kun to point efter TTH Holstebro, der ligger på en niendeplads i tabellen.

Fakta
Skanderborg Håndbold - TTH Holstebro 27-25 (14-9)Skanderborg: Sofie Alnor 7, Stine Holm 6, Mette Brandt Nielsen 4, Trine Knudsen 3, Sidsel Mejlvang 2, Sofia Deen 1, Marie Aamand Sørensen 1, Sofie Sletskov 1, Stine Kristensen 1, Kamilla Bruus 1,

Redninger: Anna Kristensen 8, Monika Kongsgaard 5

TTH: Lærke Christensen 4, Inger Smits 4, Lynn Knippenborg 3, Caroline Svarre 3, Sofie Brems Østergaard 3, Mathilde Hylleberg 2, Mathilde Neesgaard 2, Sarah Stougaard 2, Laura Jensen 1, Emilie Bertelsen 1

Redninger: Sara Kececi 7, Louise Egestorp 6

Udvisninger: Skanderborg 3, TTH 2.

Stillingen undervejs: 0-2, 3-2, 7-4, 12-7, 14-9, 18-12, 20-15, 25-20, 27-22, 27-25.

Skanderborg Håndbold slår TTH sikkert efter en 'mærkelig kamp'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce