Chok i Aalborg: Skanderborg tog ligaens første udesejr i Gigantium

Jubel hos Skanderborg over sejren ved kampens slutning i herrehåndbold liga-kampen mellem Aalborg Håndbold og Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena Aalborg, 5. december 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Chok i Aalborg: Skanderborg tog ligaens første udesejr i Gigantium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skanderborg Håndbold er det første udehold, der i herrernes håndboldliga har vundet en kamp i Aalborg. Sejren kom sikkert i hus, da Skanderborg på intet tidspunkt var bagud.

HÅNDBOLD: Hvis der er nogen, der kan skabe røre i den danske håndbold-andedam, er det Skanderborg Håndbold. Holdet har indtil leveret mange store overraskelser i herrernes håndboldliga, men den absolut største af slagsen kom, da holdet onsdag aften slog Aalborg Håndbold 29-25. Dermed blev de det første hold i sæsonen, der tager hjem fra Gigantium med andet end et nederlag i bagagen.

Skanderborgs herrer hentede endda sejren uden på noget tidspunkt at have været bagud. De kom foran i deres første angreb, og forøgede relativt hurtigt føringen med et på scoringer. Derfra så de sig aldrig tilbage. Endnu mere imponerende var det, at de grønne fra Fælleden kunne trække fra det nordjyske storhold i kampens indledning på trods af, at de fik tre to-minutters udvisninger i de første 12 minutter.

Angrebene blev bare ved med at resultere i scoringer for Skanderborg, og i den anden ende stod Kristoffer Laursen en særdeles solid kamp i målet - han sluttede kampen med en redningsprocent på 43.

Med omkring fem minutter tilbage af kampen bragte Aalborg sig på 22-24, og det lignede derfor, at kampen ville få en tæt afslutning, men Skanderborgs træner, Nick Rasmussen, lagde sit grønne timeout-kort og der kom ro på. Det, der blev sagt i spilstoppet, må have været fornuftigt, for gæsterne kom stærkest ud og scorede fem mål i de sidste minutter. Det lagde en dæmper på det hele. Skanderborg endte med at vinde opgøret 29-25.

Skanderborgs træner, Nick Rasmussen, var efterfølgende rigtig glad for sejren.

- Uanset hvordan man vender og drejer tingene, så giver en sejr jo kun to point. Men jeg synes, også, at sejren giver os et rygstød. Hvis man skal vinde i Aalborg, så skal man spille godt og kampen her viser, at vi har et højt topniveau. Vi havde også perioder, hvor vi ikke ramte topniveauet, men der synes jeg, at vi i dag var gode til at få tingene til at lykkes alligevel, sagde Nick Rasmussen efter kampen.

På en uge har Skanderborg slået rækkens nummer et og to. Nu går de ind til en periode, hvor de har fire kampe på 12 dage og sejren onsdag aften lunede godt på selvtillidskontoen frem mod de kommende opgør, men træneren har blikket rettet stift fremad.

- Der er da ikke nogen tvivl om, at hvis man kigger forbi Skanderborg Fælled når vi styrketræner torsdag eller vi træner med bold fredag, så vil man opleve, at der er en opløftet stemning - i hvert fald inden vi går i gang med den mere hårde del af træningen, sluttede Nick Rasmussen.

Aalborg Håndbold - Skanderborg Håndbold 25-29. Topscorer for Skanderborg var Mathias Bitsch med 10 scoringer.

Chok i Aalborg: Skanderborg tog ligaens første udesejr i Gigantium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce