Buskaos på Smukfest: Tusinder på gåben er timer forsinket

Politiet tjekker bremser, fejl og mangler på busserne der transporterer gæsterne på smukfest 2018, onsdag den 8. august 2018.Over to tredjedele af de shuttlebusser, der fragter festivalgæster til og fra Smukfest ved Skanderborg, indkaldes til syn, efter at Sydøstjyllands Politi onsdag eftermiddag har stoppet dem og foretaget tjek for fejl og mangler. Det skriver Ritzau, onsdag den 8. august 2018.. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix)

Buskaos på Smukfest: Tusinder på gåben er timer forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

11 busser er taget ud af drift, og flere tusinde mennesker har brugt timevis på at komme til selve festivalpladsen.

SMUKFEST: Festivalen i Bøgeskoven havde en tæt ved rædselsfuld start, da portene blev åbnet onsdag eftermiddag.

Da tusinder og atter tusinder skulle den flere kilometer lange tur fra campingområdet Kærligheden til festivalpladsen, blev hele 11 shuttlebusser taget ud af drift.

Sydøstjyllands Politi fandt ved et tjek fejl på 11 busser ud af festivalens i alt 22, det oplyste formand Poul Martin Bonde onsdag eftermiddag klokken 16.30.

- Vi er virkelig bitre og enormt kede af situationen. Så vidt jeg er informeret, står der fortsat et par hundrede mennesker i kø, og 1500-2000 gik ind til pladsen, hvor vi fik etableret en gangsti. Vi sætter nye køretøjer ind så hurtigt som muligt og regner med normal drift i løbet af op mod fire timer, sagde han.

Ifølge avisens kilder drejede det sig dog om flere hundrede meter lange køer ved Kærligheden og flere tusinde mennesker i kø.

Samme problem i 2017

Også sidste år havde festivalen det helt samme problem, og derfor havde man i år forlangt fra busselskabet PP Busser, at alt skulle være i orden.

- Det her kommer helt bag på busselskabet, som vi har været i kontakt med, for de siger, at alle busser er nysynede. Men hvad der er op og ned i sagen, ser vi på efter festivalen. Og hvis nogen føler sig uretfærdigt behandlet, må jeg bede dem sende en mail til os, så kigger vi på det senere. Lige nu handler det om at genetablere transporten og at have helt styr på sikkerheden, lød det fra Poul Martin Bonde.

Fejlene på busserne drejede sig ifølge politiet i flere tilfælde om problemer med bremserne, to havde for nedslidte dæk, en var utæt for diesel og en manglede bremselys.

Buskaos på Smukfest: Tusinder på gåben er timer forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce